Fördelar

Behandlingen inkluderar

Tid

30 minuter

Pris

SEK 590/990

Kroppsbehandlingar

30 minuters meditativ och avkopplande massage

Endorfiner frigörs och stresshormonet kortisol reduceras. Lite beröring kan göra en stor skillnad på kropp och sinne. Dags att njuta en stund med sig själv under rogivande oljor och ljudterapi.

30 minuter med en underbar stund av lugn och ro genom en skön massage som ger näring till huden.
Många väljer att fokusera på vissa områden. Områden som rygg, armar, händer, axlar, ansikte och skalp är mångas favorit. Du bestämmer själv vart fokuset bör landa under massage stunden. Kropp och sinne får en meditativ resa som gör skillnad. Njuta ro och lyssna inåt är underskattat terapi som varmt rekommenderas. 30 minuter massage i kombination med en 60 minuters ansiktsbehandling har blivit populärt och vill du kombinera, gå in och kika på kombobehandlingar i menyn

Populära behandlingar

Företagsyoga för alla

Ta hand om hjärnhälsan och kroppen till dig själv dina anställda. Oavsett kön, ålder, kapasitet, stelhet, ingen ursäkt för att inte hänga med på ett yoga pass.

Det finns att välja på mellan det lilla "yogarummet" och det stora "yogarummet". Rekommenderar företagsavtal för bästa pris.

Love & Relax

60 minuters behandling med special massage. Påfyll och näring till hudens alla celler som stimulerar på djupet. Vitalitet och lyster från innerst till ytterst.

SEK 1100