Fördelar

Behandlingen inkluderar

Tid

60 minuter

Pris

SEK 990

Kroppsbehandlingar

60 minuters meditativ och avkopplande massage

Massage, mindfullness, ljudterapi i symbios så immunförsvaret bubblar över av ren lycka.

60 minuter kan vara just det du behöver! Att massage har stora hälsofördelar är de flesta medvetna om. Massage kan avhjälpa vid stress, oro, ångest, spända muskler och öka blodcirkulationen. Denna massagen är en härlig och närande massage utfört på hela kroppen. Behandlingen startar med mindfull moments och djupa andetag för att landa och hitta lugn så upplevelsen blir mest möjlig avslappnande. Små ritualer används som kan påverka det parasympatiska nervsystemet. Låt tiden stanna och njut en inre resa med dig själv. Det forskas mycket på massagens effekter och det är en sannhet att stress hormonet kortisol minskas efter kort massage samtidigt som må-bra-hormonerna dopamin och serotonin ökar märkbart efter lika kort tid. En spännande och uppskattat kombination är 60 minuter massage och 30 minuter ansiktsbehandling. Dags att bara vara, ta emot och njuta i långa drag!

Populära behandlingar

Kombo Kropp & Ansiktet

75 min kombination med underbar massage og behandling. Vi utgår från Essential Treatment protokoll, men anpassar behandlingen så behandlingen ger din hud den vård och stimulans den behöver.

SEK 1750

DagSpa med Dr. Schrammek Ritualkit för ansikte

3 timmar DagSpa med Dr. Schrammek produkter som i 4 Ritual-steg gör det möjligt att ha en avkopplande stund med dig själv.

SEK 450