Fördelar

Allt huden behöver av vitaminer, antioxidanter för ökad energi, stimulans, vård och immunboost.

Behandlingen inkluderar

Tid

30 minuter

Pris

SEK 690

Ansikte 30-60 minuter

After Golf

30 minuters härlig unisex Pro behandling för dig som är mycket ute och exponeras för sol, vind, olika temperaturer. Behandlingen ger påfyll med vitaminer och är immun stärkande för alla hudtyper. Restituerar och ger balans. Hudhälsa och hudbarriär i fokus.

30 minuters behandlingen som ger påfyll av näring, energi, stimulans och vård av din delikata hudbarriär. Ett nytt begrepp i vår hudvärld är golfhud och den behöver lite extra påfyll av det mesta.
Behandlingen rensar upp i porerna, ökar näringsupptaget, laddar upp energin i cellerna, reducerar inflammationer och ger lyster till huden.
Dr.Schrammek har utvecklat produkter före, under och efter din golfrunda. Det finns att köpa på hotellets Spa.

Populära behandlingar

Företagsyoga för alla

Ta hand om hjärnhälsan och kroppen till dig själv dina anställda. Oavsett kön, ålder, kapasitet, stelhet, ingen ursäkt för att inte hänga med på ett yoga pass.

Det finns att välja på mellan det lilla "yogarummet" och det stora "yogarummet". Rekommenderar företagsavtal för bästa pris.

Love & Relax

60 minuters behandling med special massage. Påfyll och näring till hudens alla celler som stimulerar på djupet. Vitalitet och lyster från innerst till ytterst.

SEK 1100