Fördelar

Cirkulationen ökar, cellerna orkar mer och näring tas bättre upp. En härlig behandling som triggar igång hudcellerna och ger boost till ekosystemet i hudens barriär

Behandlingen inkluderar

Tid

30

Pris

SEK 690

Ansikte 30-60 minuter

Vitality Express

30 minuter med påfyll av energi och oxygen rakt in till cellerna är avgörande för att påverka signalsubstanser som styr olika åldringskatalysatorer. En effektiv boost i vardagen.

30 minuter med 8 behandlings steg inkluderar effektiva biotillgängliga och absorberbara aktiva ämnen som ger god näring till dom oerhört viktiga och goda bakterier du har i hudbarriären. Cirkulationen ökar, cellerna orkar mer och näring tas bättre upp. En härlig och effektiv behandling som ger lyster, återfukt, balans och näring. Kan värmt rekommenderas till den upptagna mannen och kvinnan.

Populära behandlingar

Företagsyoga för alla

Ta hand om hjärnhälsan och kroppen till dig själv dina anställda. Oavsett kön, ålder, kapasitet, stelhet, ingen ursäkt för att inte hänga med på ett yoga pass.

Det finns att välja på mellan det lilla "yogarummet" och det stora "yogarummet". Rekommenderar företagsavtal för bästa pris.

Love & Relax

60 minuters behandling med special massage. Påfyll och näring till hudens alla celler som stimulerar på djupet. Vitalitet och lyster från innerst till ytterst.

SEK 1100