Fördelar

Cirkulationen ökar, cellerna orkar mer och näring tas bättre upp. En härlig behandling som triggar igång hudcellerna och ger boost till ekosystemet i hudens barriär

Behandlingen inkluderar

Tid

30

Pris

SEK 690

Ansikte 30-60 minuter

Vitality Express

30 minuter med påfyll av energi och oxygen rakt in till cellerna är avgörande för att påverka signalsubstanser som styr olika åldringskatalysatorer. En effektiv boost i vardagen.

30 minuter med 8 behandlings steg inkluderar effektiva biotillgängliga och absorberbara aktiva ämnen som ger god näring till dom oerhört viktiga och goda bakterier du har i hudbarriären. Cirkulationen ökar, cellerna orkar mer och näring tas bättre upp. En härlig och effektiv behandling som ger lyster, återfukt, balans och näring. Kan värmt rekommenderas till den upptagna mannen och kvinnan.

Populära behandlingar

Kombo Kropp & Ansiktet

75 min kombination med underbar massage og behandling. Vi utgår från Essential Treatment protokoll, men anpassar behandlingen så behandlingen ger din hud den vård och stimulans den behöver.

SEK 1750

DagSpa med Dr. Schrammek Ritualkit för ansikte

3 timmar DagSpa med Dr. Schrammek produkter som i 4 Ritual-steg gör det möjligt att ha en avkopplande stund med dig själv.

SEK 450