Fördelar

Lyster, energi, uppstramning och en vitalitetboost får du i denna special behandling.

Behandlingen inkluderar

Tid

60 min

Pris

SEK 1100

Ansikte 60-90 minuter

Ageless Future

60 minuters Anti Age behandling med specialmassage. Stimulerar, ger uppstramning, ny energi och vitalitet. Skön avkopplande behandling som rekommenderas från tidigt vuxen ålder.

60 minuters energikick till hudcellerna. Energi är själva fundamentet för hudens funktioner och styrka. Ökad energitillförsel bidrar till att skjuta upp hudens åldringsprocesser. Genom att tillsätta näringsämnen och oxygen producerar mitokondrierna cellenergi som direkt resulterar i ökad hyaluronsyntes. Hyaluroner är hudens egna fuktsyror som ger bland annat ökad kollagenproduktion. Behandlingen förstärker keratiniseringsprocessen som är viktigt för att ge oxygen och näring till cellerna när de vandrar upp till ytan. Ökad cirkulation aktiverar reparationsprocesser. Huden strålar av vitalitet.

Populära behandlingar

Företagsyoga för alla

Ta hand om hjärnhälsan och kroppen till dig själv dina anställda. Oavsett kön, ålder, kapasitet, stelhet, ingen ursäkt för att inte hänga med på ett yoga pass.

Det finns att välja på mellan det lilla "yogarummet" och det stora "yogarummet". Rekommenderar företagsavtal för bästa pris.

Love & Relax

60 minuters behandling med special massage. Påfyll och näring till hudens alla celler som stimulerar på djupet. Vitalitet och lyster från innerst till ytterst.

SEK 1100