Fördelar

Lyster, energi, uppstramning och en vitalitetboost får du i denna special behandling.

Behandlingen inkluderar

Tid

60 min

Pris

SEK 1100

Ansikte 60-90 minuter

Ageless Future

60 minuters Anti Age behandling med specialmassage. Stimulerar, ger uppstramning, ny energi och vitalitet. Skön avkopplande behandling som rekommenderas från tidigt vuxen ålder.

60 minuters energikick till hudcellerna. Energi är själva fundamentet för hudens funktioner och styrka. Ökad energitillförsel bidrar till att skjuta upp hudens åldringsprocesser. Genom att tillsätta näringsämnen och oxygen producerar mitokondrierna cellenergi som direkt resulterar i ökad hyaluronsyntes. Hyaluroner är hudens egna fuktsyror som ger bland annat ökad kollagenproduktion. Behandlingen förstärker keratiniseringsprocessen som är viktigt för att ge oxygen och näring till cellerna när de vandrar upp till ytan. Ökad cirkulation aktiverar reparationsprocesser. Huden strålar av vitalitet.

Populära behandlingar

Kombo Kropp & Ansiktet

75 min kombination med underbar massage og behandling. Vi utgår från Essential Treatment protokoll, men anpassar behandlingen så behandlingen ger din hud den vård och stimulans den behöver.

SEK 1750

DagSpa med Dr. Schrammek Ritualkit för ansikte

3 timmar DagSpa med Dr. Schrammek produkter som i 4 Ritual-steg gör det möjligt att ha en avkopplande stund med dig själv.

SEK 450