Fördelar

Behandlingen inkluderar

Tid

60 minuter

Pris

SEK 4800

Kurer

Babor PRO - kur ansikte 3 behandlingar

60 minuter x 3 behandlingar med Babor PRO för dig med en önskan om att ta kontrollen över för tidigt åldrande med tydlig tecken på kollagen brist och torr glåmig hud.

Detta är en resultatinriktad och effektiv behandling som skräddarsys efter hudens tillstånd i själva behandlingen. Vi använder Dr. Babor PRO penslingar med en unik blandning av olika vatten- och fettlösliga fruktsyror som städar bort döda hudceller för att få lyster och en yngre hudstruktur. Olika aktiva steg sparkar igång cellaktivitet.

Aktiv Vila är en behandling som redan efter en gång ger lyster, stimulans, energi, ökad kollagen och spänst.

Innan bokning av kur rekommenderas in tid för konsultation så vi vet om vi kan bemöta dina behov och sätta upp ett personligt hudprogram med behandlingar och produkter för bästa resultat.

I behandlingen ingår: Djuprengöring, hudkvalitécheck, pensling, avslutande produkter och skalp massage. Vi använder oss av produkter från Babor.

Du kommer alltid uppnå optimala resultat med TheraPRO peelingarna om du följer en behandlingsserie på minst 3 till max 6 behandlingar anpassade efter din personliga hudtyp och behandlingsmål.
Hemmavård efter en TheraPRO peel är AO för behandlingsframgång och optimala resultat.
Vänligen följ noggrant din hudterapeuts rekommendationer!

10% rabatt dras av vid betalning. Prisen inkluderar 3 behandlingar.

Populära behandlingar

Du & Jag - ansikte

60 minuter lyxig ansiktsbehandling där ni är två som får dela rummet och njuta av en klassisk underbar behandling för ansikte, hals, dekolletage och skalp.

SEK 1250

Vi Två - ansikte o kropp

60 minuters härlig kombinationsbehandling där du och ditt sällskap får dela rummet. Vårdande och avkopplande på samma tid och helt anpassad efter individuella behov.

SEK 1250