Fördelar

Rätt pH i huden är avgörande för hur din hud mår. Ohälsa uppstår med för mycket surhet i kroppen. Vi jobbar med mikrobiomet i 1. försvarslinjen i din delikata hudbarriär.

Behandlingen inkluderar

Tid

60 minutter

Pris

SEK 1150

Ansikte 60-90 minuter

Back To Basic

60 minuter Back To Basic behandling rekommenderas när minsta obalans börjar uppstå eller när det är obalans. En förebyggande behandling för rätt pH och god hudhälsa.

Behandlingsinformation

När grunden på huset spricker måste vi reparera det. Går det för lång tid kan det kosta dyrt och bli tidskrävande. Kort sagt handlar denna 60-minuters behandling om att stärka försvagningar i hudens grundstruktur. Att fylla på det som saknas, stödja ämnesomsättningen, stimulera cellerna, öka energi, justera, boosta och reparera är fokuset för denna underbara och effektiva behandling.

Rekommenderas från 25-30 års ålder. Då börjar saker att hända, och det det kan ha stor påverkan att korrigera lite i taget för att säkerställa en stark barriär och grundstruktur.

En skön behandling som inkluderar handmassage.

Populära behandlingar

Kombo Kropp & Ansiktet

75 min kombination med underbar massage og behandling. Vi utgår från Essential Treatment protokoll, men anpassar behandlingen så behandlingen ger din hud den vård och stimulans den behöver.

SEK 1750

DagSpa med Dr. Schrammek Ritualkit för ansikte

3 timmar DagSpa med Dr. Schrammek produkter som i 4 Ritual-steg gör det möjligt att ha en avkopplande stund med dig själv.

SEK 450