Fördelar

30 min lugn och närvarande massage med ljudterapi ger barn en avkopplande stund där man lär sig att fokusera lite på egen kropp och hur den mår med andningens magi.

Behandlingen inkluderar

Tid

20 till 30 minuter

Pris

SEK 450

Kroppsbehandlingar

Barnmassage från 4 till 12 år

Spa och massage är också något som barn önskar sig och nu erbjuder vi detta med stor uppskattning.

30 minuter härlig, skön och rogivande barnmassage för kropp och knopp. Kan varmt rekommenderas för alla barn som önskar en upplevelse på Spa. Ett samtal med förälder och barn innan behandlingen är vägvisaren på hur vi utför massagen. En del barn har svårt för beröring, och det är alltid på barnens villkor. Vi är flexibla och möter olika barn på olika och alltid bästa sätt.


Vänligen skriv in i bokningen om det fins några allergier på olika ämnen/dofter. Om det är något särskilda hänsyn vi måste uppmärksamma.

Populära behandlingar

Företagsyoga för alla

Ta hand om hjärnhälsan och kroppen till dig själv dina anställda. Oavsett kön, ålder, kapasitet, stelhet, ingen ursäkt för att inte hänga med på ett yoga pass.

Det finns att välja på mellan det lilla "yogarummet" och det stora "yogarummet". Rekommenderar företagsavtal för bästa pris.

Love & Relax

60 minuters behandling med special massage. Påfyll och näring till hudens alla celler som stimulerar på djupet. Vitalitet och lyster från innerst till ytterst.

SEK 1100