Fördelar

Ökar cirkulation, temperatur och fettförbränning. Minskar vätska i vävnaden och stramar upp vävnaden.

Behandlingen inkluderar

Tid

120 min

Pris

SEK 1450

Kroppsbehandlingar

Body Wrap Treatment

120 minuters Body Wrap Treatment rekommenderas på överarmar, mage, rumpa och lår. Behandlingen kombinerar peeling, massage och inpackning.

Body Science produkterna från Dr.Schrammek har blivit populära. Exklusiva vegetabiliska oljor från amarant, avokado, sesamfrön tillför viktiga lipider och säkerställer ökad elasticitet. Chili och senapsspirer stimulerar blodcirkulationen och ämnesomsättningen. Temperaturen i huden och fettförbränning ökar. Behandlingen ger bättre lymfstimulans som minskar svullnad och mängd gifter/avfall i kroppen.
Behandlingen ger en uppstramning av vävnaden.
Rekommenderas på celluliter, vätskeansamlingar, nedsatt cirkulation och förbränning.

Tips! 1-2 gånger i veckan kan man också använd Body Science hemma för förstärkning av svag metabolism.

Kom ihåg att det viktigaste är att hitta en balans i livet och ha acceptans för att kroppen är ett verktyg som behöver kärlek genom näringsrik kost, en livsstil i balans, egenvård och saker som ger glädje.

OBS! Behandlingstiden är baserat på behandling av tre områden. (Ex en mage och två lår.)

Populära behandlingar

Kombo Kropp & Ansiktet

75 min kombination med underbar massage og behandling. Vi utgår från Essential Treatment protokoll, men anpassar behandlingen så behandlingen ger din hud den vård och stimulans den behöver.

SEK 1750

DagSpa med Dr. Schrammek Ritualkit för ansikte

3 timmar DagSpa med Dr. Schrammek produkter som i 4 Ritual-steg gör det möjligt att ha en avkopplande stund med dig själv.

SEK 450