Fördelar

En mix av olika stimuleringar i en och samma behandling.

Behandlingen inkluderar

Tid

60 minuter

Pris

SEK 1500

Kroppsbehandlingar

Green Peel Energy & Body Science

60 minuters behandling av kroppen. Effektiv närande och stärkande behandling som ger ökad cirkulation, hudföryngring och stimulerar produktionen av bindväv. Förbättrar hudkvalité, elasticitet och spänst.

60 minuter med en mix av Green Peel Energy och Body Science från Dr.Schrammek som kan behandla mage, överarmar, rumpa och lår.

En effektiv närande och stärkande behandling som ger ökad cirkulation, hudföryngring och stimulerar produktionen av bindväv. Förbättrar hudkvalité, elasticitet och spänst. Ger förbättring och reduktion vid hudbristningar, försvagad bindväv, nedsatt cirkulation och cellulit. Rekommenderas också som en kropps kur beroende på behov.

Råd och tips!

Drick tillräckligt med vatten före, under och efter behandlingen för att förhindra uttorkning, samt stödja den aktiverade ämnesomsättningen.

Undvik alkohol före och efter behandlingen

Rödhet, klåda och värme kan uppstå på grund av ökad blodcirkulation, Mjuka lösa plagg rekommenderas efter behandling.

Optimala resultat uppnås i kombination med fysisk aktivitet, balanserad kost och regelbunden användning av Body Science Super Body Peeling, Shape Perfection Body Oil och Cellucontour Body Cream.


Populära behandlingar

Kombo Kropp & Ansiktet

75 min kombination med underbar massage og behandling. Vi utgår från Essential Treatment protokoll, men anpassar behandlingen så behandlingen ger din hud den vård och stimulans den behöver.

SEK 1750

DagSpa med Dr. Schrammek Ritualkit för ansikte

3 timmar DagSpa med Dr. Schrammek produkter som i 4 Ritual-steg gör det möjligt att ha en avkopplande stund med dig själv.

SEK 450