Fördelar

En mix av olika stimuleringar i en och samma behandling.

Behandlingen inkluderar

Tid

60 minuter

Pris

SEK 1500

Kroppsbehandlingar

Green Peel Energy & Body Science

60 minuters behandling av kroppen. Effektiv närande och stärkande behandling som ger ökad cirkulation, hudföryngring och stimulerar produktionen av bindväv. Förbättrar hudkvalité, elasticitet och spänst.

60 minuter med en mix av Green Peel Energy och Body Science från Dr.Schrammek som kan behandla mage, överarmar, rumpa och lår.

En effektiv närande och stärkande behandling som ger ökad cirkulation, hudföryngring och stimulerar produktionen av bindväv. Förbättrar hudkvalité, elasticitet och spänst. Ger förbättring och reduktion vid hudbristningar, försvagad bindväv, nedsatt cirkulation och cellulit. Rekommenderas också som en kropps kur beroende på behov.

Råd och tips!

Drick tillräckligt med vatten före, under och efter behandlingen för att förhindra uttorkning, samt stödja den aktiverade ämnesomsättningen.

Undvik alkohol före och efter behandlingen

Rödhet, klåda och värme kan uppstå på grund av ökad blodcirkulation, Mjuka lösa plagg rekommenderas efter behandling.

Optimala resultat uppnås i kombination med fysisk aktivitet, balanserad kost och regelbunden användning av Body Science Super Body Peeling, Shape Perfection Body Oil och Cellucontour Body Cream.


Populära behandlingar

Företagsyoga för alla

Ta hand om hjärnhälsan och kroppen till dig själv dina anställda. Oavsett kön, ålder, kapasitet, stelhet, ingen ursäkt för att inte hänga med på ett yoga pass.

Det finns att välja på mellan det lilla "yogarummet" och det stora "yogarummet". Rekommenderar företagsavtal för bästa pris.

Love & Relax

60 minuters behandling med special massage. Påfyll och näring till hudens alla celler som stimulerar på djupet. Vitalitet och lyster från innerst till ytterst.

SEK 1100