Fördelar

Huden responderar positivt med produkter som inte försvagar barriären. Behandlingen bygger upp en friskare och renare hud och ger balans i fukt och lipid mängd.

Behandlingen inkluderar

Tid

60 min

Pris

SEK 1100

Ansikte 60-90 minuter

Regulating Treatment

60 minuter trygg och effektiv holistisk behandling mot orenheter, täta porer, kombinerad och hormonell vuxen akne. En specialbehandling för problemhud utan kemiska substanser, som uppskattas av fler och fler.

Behandlingsinformation

60 minuters holistisk behandling som är skonsam mot både inre organ och känslig vuxen hud med hormonell vuxen akne. Hudhälsan stärks, barriären återfår rätt pH, som är avgörande för en hud i balans. Det finns många olika orsaker till vuxen akne, så genom en konsultation kan vi hitta ditt hudprogram. Kombinerad hud kan ofta sakna fukt och hälsosamma lipider. Regulating Treatment återger fukt och rätt balans med goda antiinflammatoriska lipider som en kombinerad vuxen hud mår bra av.

Efterbehandlingsråd

Dr.Schrammeks Regulating linjen är framtagen för en kombinerad och oren hud. Vuxen hud kräver ofta mer och därför har Schrammek flera linjer som kan kombineras för att få fram ett hudprogram anpassad just dina behov. Efter behandling kan du få hjälp till att hitta ett program som passar dig.

Populära behandlingar

Kombo Kropp & Ansiktet

75 min kombination med underbar massage og behandling. Vi utgår från Essential Treatment protokoll, men anpassar behandlingen så behandlingen ger din hud den vård och stimulans den behöver.

SEK 1750

DagSpa med Dr. Schrammek Ritualkit för ansikte

3 timmar DagSpa med Dr. Schrammek produkter som i 4 Ritual-steg gör det möjligt att ha en avkopplande stund med dig själv.

SEK 450