Fördelar

Huden responderar positivt med produkter som inte försvagar barriären. Behandlingen bygger upp en friskare och renare hud och ger balans i fukt och lipid mängd.

Behandlingen inkluderar

Tid

60 min

Pris

SEK 1100

Ansikte 60-90 minuter

Regulating Treatment

60 minuter trygg och effektiv holistisk behandling mot orenheter, täta porer, kombinerad och hormonell vuxen akne. En specialbehandling för problemhud utan kemiska substanser, som uppskattas av fler och fler.

Behandlingsinformation

60 minuters holistisk behandling som är skonsam mot både inre organ och känslig vuxen hud med hormonell vuxen akne. Hudhälsan stärks, barriären återfår rätt pH, som är avgörande för en hud i balans. Det finns många olika orsaker till vuxen akne, så genom en konsultation kan vi hitta ditt hudprogram. Kombinerad hud kan ofta sakna fukt och hälsosamma lipider. Regulating Treatment återger fukt och rätt balans med goda antiinflammatoriska lipider som en kombinerad vuxen hud mår bra av.

Efterbehandlingsråd

Dr.Schrammeks Regulating linjen är framtagen för en kombinerad och oren hud. Vuxen hud kräver ofta mer och därför har Schrammek flera linjer som kan kombineras för att få fram ett hudprogram anpassad just dina behov. Efter behandling kan du få hjälp till att hitta ett program som passar dig.

Populära behandlingar

Företagsyoga för alla

Ta hand om hjärnhälsan och kroppen till dig själv dina anställda. Oavsett kön, ålder, kapasitet, stelhet, ingen ursäkt för att inte hänga med på ett yoga pass.

Det finns att välja på mellan det lilla "yogarummet" och det stora "yogarummet". Rekommenderar företagsavtal för bästa pris.

Love & Relax

60 minuters behandling med special massage. Påfyll och näring till hudens alla celler som stimulerar på djupet. Vitalitet och lyster från innerst till ytterst.

SEK 1100