Fördelar

Unik holistisk behandling mot olika hudproblem. Resultat är ökande cirkulation, hudföryngring, uppstramning av vävnaden, ökad produktionen av bindväv och bättre hudkvalité.

Behandlingen inkluderar

Tid

Från 30 - 60 minuter beroende på behandling

Pris

Från SEK 1200. Pris ges efter konsultation.

Kroppsbehandlingar

Green Peel® Kropp

60 minuters kroppsbehandling som utföras med olika styrker beroende på olika kroppsdelar. Det stärker huden och elasticiteten. Behandlingen är effektiv på hudbristningar, förlust av vävnad, solskador, åldrande, eksem, psoriasis, akne, ärr och keratosis pilares.

Behandlingsinformation

Många upplever en förbättring med Green Peel även på kropp. Behandlingen är holistisk och trygg med egenskapen att ge hudförbättring, symptomlindrande och fantastiska och mer hållbara resultat. Vi erbjuder Green Peel behandling på rygg, bröst, armar, ben, mage och händer.

Green Peel Fresh Up kan utföras på hals, bröst, armar och ben.

Green Peel Energy kan utföras på mage, rumpa, lår och rygg.

Tips: Det rekommenderas inte att göra båda Fresh Up och Energy på samma gång, då det blir för mycket stimulans för kroppen att hantera på samma gång.

Prisen är beroende på vad man skall behandla som igen bestämmer styrkvalet på Green Peel. Detta kan bäst besvaras i en konsultation. Efterbehandlings råd och produkter gäller också på kropp. Minimum 3 produkter måsta användas efter behandling. Det fins små och ordinära storlekar.

Små storlekar räcker en vecka 595:-

Ordinarie storlekar rekommenderas till större områden och vid flere behandlingar som en kur.

Populära behandlingar

Företagsyoga för alla

Ta hand om hjärnhälsan och kroppen till dig själv dina anställda. Oavsett kön, ålder, kapasitet, stelhet, ingen ursäkt för att inte hänga med på ett yoga pass.

Det finns att välja på mellan det lilla "yogarummet" och det stora "yogarummet". Rekommenderar företagsavtal för bästa pris.

Love & Relax

60 minuters behandling med special massage. Påfyll och näring till hudens alla celler som stimulerar på djupet. Vitalitet och lyster från innerst till ytterst.

SEK 1100