Fördelar

Unik holistisk behandling mot olika hudproblem. Resultat är ökande cirkulation, hudföryngring, uppstramning av vävnaden, ökad produktionen av bindväv och bättre hudkvalité.

Behandlingen inkluderar

Tid

Från 30 - 60 minuter beroende på behandling

Pris

Från SEK 1200. Pris ges efter konsultation.

Kroppsbehandlingar

Green Peel® Kropp

60 minuters kroppsbehandling som utföras med olika styrker beroende på olika kroppsdelar. Det stärker huden och elasticiteten. Behandlingen är effektiv på hudbristningar, förlust av vävnad, solskador, åldrande, eksem, psoriasis, akne, ärr och keratosis pilares.

Behandlingsinformation

Många upplever en förbättring med Green Peel även på kropp. Behandlingen är holistisk och trygg med egenskapen att ge hudförbättring, symptomlindrande och fantastiska och mer hållbara resultat. Vi erbjuder Green Peel behandling på rygg, bröst, armar, ben, mage och händer.

Green Peel Fresh Up kan utföras på hals, bröst, armar och ben.

Green Peel Energy kan utföras på mage, rumpa, lår och rygg.

Tips: Det rekommenderas inte att göra båda Fresh Up och Energy på samma gång, då det blir för mycket stimulans för kroppen att hantera på samma gång.

Prisen är beroende på vad man skall behandla som igen bestämmer styrkvalet på Green Peel. Detta kan bäst besvaras i en konsultation. Efterbehandlings råd och produkter gäller också på kropp. Minimum 3 produkter måsta användas efter behandling. Det fins små och ordinära storlekar.

Små storlekar räcker en vecka 595:-

Ordinarie storlekar rekommenderas till större områden och vid flere behandlingar som en kur.

Populära behandlingar

Kombo Kropp & Ansiktet

75 min kombination med underbar massage og behandling. Vi utgår från Essential Treatment protokoll, men anpassar behandlingen så behandlingen ger din hud den vård och stimulans den behöver.

SEK 1750

DagSpa med Dr. Schrammek Ritualkit för ansikte

3 timmar DagSpa med Dr. Schrammek produkter som i 4 Ritual-steg gör det möjligt att ha en avkopplande stund med dig själv.

SEK 450