Fördelar

60 minuter ultimat behandling när du önskar det bästa för din hud och hälsa. Huden strålar av vitalitet.

Behandlingen inkluderar

Massage av huvud, nacke, axlar, décolleté och händer. Green Peel Home Care Kit, värde 595:-

Tid

60 minuter

Pris

SEK 1595

Ansikte 60-90 minuter

Green Peeling med Spa Feeling

60 minuter ultimat örtbaserad, grön och skonsam peeling med härlig ampull, maskterapi och massage av huvud, nacke, skuldror och händer. Green Peel Fresh Up rekommenderas för alla hudtyper, även den mest känsliga hud, eksem, perioral dermatit, reaktiv hud och svår Rosacea.

Green Peel Fresh Up är den mildaste peelingen i Green Peel världen. 60 minuter ultimat örtbaserad, grön och skonsam peeling med härlig ampull, maskterapi och massage av huvud, nacke, skuldror och händer. Green Peel Fresh Up rekommenderas för alla hudtyper, även den mest känsliga hud, eksem, perioral dermatit, reaktiv hud och svår Rosacea. Den gnistrande effekten ger dig en vacker, friskare och mer vital hud som strålar av lyster och energi. Till behandlingen medföljer ett Home Care Kit till ett värde av 595:-  


RÅD! Varma källor, hård träning och bad rekommenderas gärna före Green Peel men inte efter, då örterna svettas för tidigt ut ur huden.

Populära behandlingar

Företagsyoga för alla

Ta hand om hjärnhälsan och kroppen till dig själv dina anställda. Oavsett kön, ålder, kapasitet, stelhet, ingen ursäkt för att inte hänga med på ett yoga pass.

Det finns att välja på mellan det lilla "yogarummet" och det stora "yogarummet". Rekommenderar företagsavtal för bästa pris.

Love & Relax

60 minuters behandling med special massage. Påfyll och näring till hudens alla celler som stimulerar på djupet. Vitalitet och lyster från innerst till ytterst.

SEK 1100