Fördelar

60 minuter ultimat behandling när du önskar det bästa för din hud och hälsa. Huden strålar av vitalitet.

Behandlingen inkluderar

Massage av huvud, nacke, axlar, décolleté och händer. Green Peel Home Care Kit, värde 595:-

Tid

60 minuter

Pris

SEK 1595

Ansikte 60-90 minuter

Green Peeling med Spa Feeling

60 minuter ultimat örtbaserad, grön och skonsam peeling med härlig ampull, maskterapi och massage av huvud, nacke, skuldror och händer. Green Peel Fresh Up rekommenderas för alla hudtyper, även den mest känsliga hud, eksem, perioral dermatit, reaktiv hud och svår Rosacea.

Green Peel Fresh Up är den mildaste peelingen i Green Peel världen. 60 minuter ultimat örtbaserad, grön och skonsam peeling med härlig ampull, maskterapi och massage av huvud, nacke, skuldror och händer. Green Peel Fresh Up rekommenderas för alla hudtyper, även den mest känsliga hud, eksem, perioral dermatit, reaktiv hud och svår Rosacea. Den gnistrande effekten ger dig en vacker, friskare och mer vital hud som strålar av lyster och energi. Till behandlingen medföljer ett Home Care Kit till ett värde av 595:-  


RÅD! Varma källor, hård träning och bad rekommenderas gärna före Green Peel men inte efter, då örterna svettas för tidigt ut ur huden.

Populära behandlingar

Kombo Kropp & Ansiktet

75 min kombination med underbar massage og behandling. Vi utgår från Essential Treatment protokoll, men anpassar behandlingen så behandlingen ger din hud den vård och stimulans den behöver.

SEK 1750

DagSpa med Dr. Schrammek Ritualkit för ansikte

3 timmar DagSpa med Dr. Schrammek produkter som i 4 Ritual-steg gör det möjligt att ha en avkopplande stund med dig själv.

SEK 450