Fördelar

Intensivt fuktighetsgivande och lugnande behandling i en skräddarsydd innpakning för men.

Behandlingen inkluderar

Tid

30 minuter

Pris

SEK 690

Ansikte 30-60 minuter

Hydra Express Man

30 minuters träningskick till hudcellerna, svept in i en skön meditativ känsla för dej. Vitalitet, spänst, näring, fukt, balans är nyckelord för god hudhälsa. Passar alla män året om.

30 minuters boostande behandling som återfuktar, balanserar och ger lyster och spänst. Denna stimulerande behandlingen ger träningskick til sovande celler.
En liten lyx i vardagen som passar när som helst.

I denna behandling används en multi talang produkt, som även kan användas hemma. Det är ett snabbt absorberande 24 h fluid med hög dos av vitaminer, antioxidanter, fukt och näring till mannens hud. Utmärkt också till män med skägg och efter rakning.

Populära behandlingar

Företagsyoga för alla

Ta hand om hjärnhälsan och kroppen till dig själv dina anställda. Oavsett kön, ålder, kapasitet, stelhet, ingen ursäkt för att inte hänga med på ett yoga pass.

Det finns att välja på mellan det lilla "yogarummet" och det stora "yogarummet". Rekommenderar företagsavtal för bästa pris.

Love & Relax

60 minuters behandling med special massage. Påfyll och näring till hudens alla celler som stimulerar på djupet. Vitalitet och lyster från innerst till ytterst.

SEK 1100