Fördelar

Ger ett mer gynnsamt miljö för cellerna, minskar inflammationer, frisätter kollagen och ökar reparationsförmåga av strukturella och elastiska skador.

Behandlingen inkluderar

Tid

60 minutter

Pris

SEK 1250

Ansikte 60-90 minuter

Hydra Splash

60 minuters energi och fukt boost för hudens naturliga fuktkomponenter nivå. Ju högre nivå av NMF desto mer gynnsam miljö för cellerna, mindre inflammationer, mer frisättning av kollagen och bättre reparations förmåga på strukturella och elastiska skador.

Behandlingsinformation

Detta är en mild, men effektiv djuprengörande behandling. Huden poleras innan en härlig ampull mix av en cocktail jobbas in i huden med en underbar ansiktsmassage. Därefter läggs en fuktgivande, mineralrik och kollagenaktiverande mask. Oavsett om huden är torr, sprucken och grov, har fuktläckage, är uttorkad i barriären eller har en låg fuktnivå i den subkutana vävnaden kommer denna 60 minuters behandling att vara efterlängtad. Hydra Splash balanserar fukt och fett balansen, förhindrar torrhet, plumpar upp, förhindrar fuktförlust och tätar små barriärbrister i huden. Behandlingen hjälper hudens egen fuktproduktion att komma igång. Huden är en produktionsanläggning med olika aminosyror som bildar fukt själva och ibland kan en kur hjälpa till att "sparka" igång processerna. Hydra Splash stöder just denna metaboliska process. En mineralrik fuktboostande behandling du kan göra hela året och framför allt som en kur när huden lider av åldrande torrhet!

Efterbehandlingsråd

Här kan det vara lämpligt att ta med sig lite "klinik" behandling hem. Vi har ampull och maskterapi som går på djupet. Många av våra masker kan användas på två olika sätt. Masken kan användas som sleeping mask eller så använder du den i 15-20 minuter efter rengöring 1-2 gånger i veckan. Maskterapi är nyttigt för huden och ger en nyttig time out i vardagens stress. Varför inte passa på att ta en välförtjänt paus med avslappnande musik eller en liggande meditation och sänka kortisol nivån för ett tag.

Populära behandlingar

Kombo Kropp & Ansiktet

75 min kombination med underbar massage og behandling. Vi utgår från Essential Treatment protokoll, men anpassar behandlingen så behandlingen ger din hud den vård och stimulans den behöver.

SEK 1750

DagSpa med Dr. Schrammek Ritualkit för ansikte

3 timmar DagSpa med Dr. Schrammek produkter som i 4 Ritual-steg gör det möjligt att ha en avkopplande stund med dig själv.

SEK 450