Fördelar

Välkommen till ROgivande kombo behandling som ger dig resultatorienterad holistisk hudbehandling, guidat meditation för ett lugnare nervsystem, ljudterapi och massage.

Behandlingen inkluderar

Tid

75 minuter

Pris

SEK 1750

Kombo behandlingar kropp & ansiktet

Kombo Kropp & Ansiktet

75 min kombination med underbar massage og behandling. Vi utgår från Essential Treatment protokoll, men anpassar behandlingen så behandlingen ger din hud den vård och stimulans den behöver.

Behandlingen startar med att hitta lugn i 15 minuters ryggmassage. Därefter börjar en härlig ansiktsbehandling. Efter rengöring och en hudanalys så börjar en special anpassad behandling som ger din hud den stimulans, vård och näring som den behöver. Dr. Schrammek har ett rikt utval av behandlingslinjer och produkter för att ge varje unika hud sin egen signatur behandling. Totalt så hamnar man på ca 45 minuters massage i den här kombinationen. Många väljer armar/händer eller fötter och skalpmassage när dom olika stimulerande stegen händer under behandlingen. Dags att njuta 100%.

Bakgrunnen för att jag har satt ihop denna kombobehandlingen beror på många personliga erfarenheter. Min största önskan är att du skal hamna i total avslappning när du lägger dig ner på en behandlingssäng. Inte tänka på det som har varit eller det som komma skal. I bland kan det vara svårt att få axlarna bort från öronen. Jag önskar att behandlingarna på RO skal dig flera behandlingar i en behandling och att du skal uppnå bättre resultat och få flera fördelar för din hälsa. Målet är att ge behandlingar som upplevs värdefullt och samtidigt kan vila sig på forskning som ger djupare hälsoeffekt hela vägen ner på ditt DNA nivå.

Välkommen till ROgivande kombo behandling som ger dig resultatorienterad holistisk hudbehandling, guidat meditation för ett lugnare nervsystem, ljudterapi och massage.

Populära behandlingar

Företagsyoga för alla

Ta hand om hjärnhälsan och kroppen till dig själv dina anställda. Oavsett kön, ålder, kapasitet, stelhet, ingen ursäkt för att inte hänga med på ett yoga pass.

Det finns att välja på mellan det lilla "yogarummet" och det stora "yogarummet". Rekommenderar företagsavtal för bästa pris.

Love & Relax

60 minuters behandling med special massage. Påfyll och näring till hudens alla celler som stimulerar på djupet. Vitalitet och lyster från innerst till ytterst.

SEK 1100