Fördelar

Välkommen till en kombo behandling som ger dig balans i kropp hud och sinne. En holistisk behandling, ett lugnare nervsystem, ljudterapi och massage.

Behandlingen inkluderar

Tid

75 minuter

Pris

SEK 1750

Kombo kropp & ansiktet

Balans

75 min kombo behandling för ansikte och kropp. Här möter du Dr.Schrammeks värld med holistisk vård, djup stimulans, näringspåfyll och totalt 35 minuter massage.

75 minuters behandlingen startar med en lugnande välkomst ritual och 15 minuters ryggmassage. Bakgrunnen för denna kombobehandlingen beror på många personliga erfarenheter. Vår största önskan är att hela du skal hamna i total avslappning och då kan man behöva lite hjälp för att hitta lugn. Målet är att ge behandlingar som upplevs värdefulla och samtidigt kan vila sig på forskning. Ljudterapi och meditativ ro ger djupare hälsoeffekt hela vägen ner på ditt DNA nivå, så med denna kunnskap försöker vi att använda flera verktyg samtidigt.

Efter ryggmassage så börjar vi med en special anpassad behandling som ger din hud den stimulans, vård och näring som den behöver, alt för att ge varje unika hud sin egna unika signatur.

Totalt så hamnar man på ca 35 minuters massage på olika platser av kroppen i den här kombinationen. Dags att njuta 100%.

Välkommen till Dr.Schrammeks kombo behandling som ger dig resultatorienterad holistisk hudbehandling och skön meditativ massage.

Populära behandlingar

Du & Jag - ansikte

60 minuter lyxig ansiktsbehandling där ni är två som får dela rummet och njuta av en klassisk underbar behandling för ansikte, hals, dekolletage och skalp.

SEK 1250

Vi Två - ansikte o kropp

60 minuters härlig kombinationsbehandling där du och ditt sällskap får dela rummet. Vårdande och avkopplande på samma tid och helt anpassad efter individuella behov.

SEK 1250