Fördelar

En lyxig behandling med högsta prestanda. Aktiverar din bromspedal mot åldrande!

Behandlingen inkluderar

Du får med Green Peel Home Care Kit till ett värde av 585:- Det serveras ett glas bubbel med eller utan alkohol efter behandling.

Tid

90 minutter

Pris

SEK 2490

Ansikte 60-90 minuter

Lyxpaket för vuxen hud

90 minuters härlig och närande behandling med lyxig 20 minuters ansiktsmassage när du vill ha det bästa från konceptets två världar, Green Peel Fresh Up och Time Control från Dr. Schrammek. En skräddarsydd behandling med högsta prestanda.

Behandlingsinformation

Behandlingen sparkar igång, optimerar, balanserar, stimulerar och regenererar så huden får lyster, glöd och spänst. En underbar cocktail hela vägen med olika stimulerande ögonblick fyller cellerna med energi, vitaminer, antioxidanter, mineraler, aminosyror och spårämnen. Exklusiv formula som blockerar glykosering på kollagen och elastin proteinet. Time Control är rekommenderat från Society of Dermopharmacy för sin kraftfulla synergieffekt. Time Control är fri från PEG derivater, mineral olja, parabener och färgämnen. Ett härligt lyxpaket för hud och själ som kan vara precis vad du förtjänar. Ett glas bubbel med eller utan alkohol serveras efter önskemål.

Efterbehandlingsråd

Det är viktigt att du följer våra efterbehandlingsråd, då dessa produkter är framtagna i syftet att ge huden rätt och specifik näring efter Green Peel.

Green Peel Home Care Kit består av 3 olika produkter som används efter behandling i minimum 5 dagar eller tills det är slut på produkterna. Enkel men nödvändig efterbehandling som vårdar huden och säkrar optimal stimulering.

Populära behandlingar

Företagsyoga för alla

Ta hand om hjärnhälsan och kroppen till dig själv dina anställda. Oavsett kön, ålder, kapasitet, stelhet, ingen ursäkt för att inte hänga med på ett yoga pass.

Det finns att välja på mellan det lilla "yogarummet" och det stora "yogarummet". Rekommenderar företagsavtal för bästa pris.

Love & Relax

60 minuters behandling med special massage. Påfyll och näring till hudens alla celler som stimulerar på djupet. Vitalitet och lyster från innerst till ytterst.

SEK 1100