Fördelar

Ett totalt paket av vad huden behöver med näring och omsorg när huden har kommit i andra hand.

Behandlingen inkluderar

Tid

60 minuter

Pris

SEK 1250

Ansikte 60-90 minuter

Världens bästa mamma

60 minuters mammalyx. Detta är en säker behandling som ger massor av friskvård. Huden blir mjuk, återfuktat, mineralrik och sprudlande. Ren lycka på minsta cellnivå.

Behandlingsinformation

60 minuter omtänksam vård för världens bästa mamma. En perfekt gåva till dig själv, din fru eller din väninnna. Pausknappen är påslagen och det är dags att njuta i lugn och ro. Ett totalt paket av vad huden behöver efter 9 månader där näring och omsorg till huden har kommit i andra hand. Påfyll till dig som tänker på alla andra först.
Efter graviditet, förlossning och vakna nätter är det skönt att hitta ro och ge kroppens största organ lite uppmärksamhet. I en upptagen vardag där man knappt hinner med att andas, är det för många mammor en önska om att bli omhändertagen, släppa taget, andas, få påfyll och energi. Detta är en säker behandling för alla älskade mammor som önskar sig en hälsosam vital hud som bubblar av lycka.

Populära behandlingar

Kombo Kropp & Ansiktet

75 min kombination med underbar massage og behandling. Vi utgår från Essential Treatment protokoll, men anpassar behandlingen så behandlingen ger din hud den vård och stimulans den behöver.

SEK 1750

DagSpa med Dr. Schrammek Ritualkit för ansikte

3 timmar DagSpa med Dr. Schrammek produkter som i 4 Ritual-steg gör det möjligt att ha en avkopplande stund med dig själv.

SEK 450