Fördelar

Ett totalt paket av vad huden behöver med näring och omsorg när huden har kommit i andra hand.

Behandlingen inkluderar

Tid

60 minuter

Pris

SEK 1250

Ansikte 60-90 minuter

Världens bästa mamma

60 minuters mammalyx. Detta är en säker behandling som ger massor av friskvård. Huden blir mjuk, återfuktat, mineralrik och sprudlande. Ren lycka på minsta cellnivå.

Behandlingsinformation

60 minuter omtänksam vård för världens bästa mamma. En perfekt gåva till dig själv, din fru eller din väninnna. Pausknappen är påslagen och det är dags att njuta i lugn och ro. Ett totalt paket av vad huden behöver efter 9 månader där näring och omsorg till huden har kommit i andra hand. Påfyll till dig som tänker på alla andra först.
Efter graviditet, förlossning och vakna nätter är det skönt att hitta ro och ge kroppens största organ lite uppmärksamhet. I en upptagen vardag där man knappt hinner med att andas, är det för många mammor en önska om att bli omhändertagen, släppa taget, andas, få påfyll och energi. Detta är en säker behandling för alla älskade mammor som önskar sig en hälsosam vital hud som bubblar av lycka.

Populära behandlingar

Företagsyoga för alla

Ta hand om hjärnhälsan och kroppen till dig själv dina anställda. Oavsett kön, ålder, kapasitet, stelhet, ingen ursäkt för att inte hänga med på ett yoga pass.

Det finns att välja på mellan det lilla "yogarummet" och det stora "yogarummet". Rekommenderar företagsavtal för bästa pris.

Love & Relax

60 minuters behandling med special massage. Påfyll och näring till hudens alla celler som stimulerar på djupet. Vitalitet och lyster från innerst till ytterst.

SEK 1100