Fördelar

När kroppen har varit sjuk visas detta på huden och här fyller vi på rikliga doser med fukt, näring, vitaminer och antioxidanter för att boosta en trött hud.

Behandlingen inkluderar

Tid

60 minuter

Pris

SEK 1190

Ansikte 60-90 minuter

Skin in Balance

60 minuter lugnande, säker och balanserande behandling. Fyller upp cellerna och huden med omsorg och kärlek. Varm rekommendation när huden och själen önskar uppmärksamhet, näring, vård och ro.

Behandlingsinformation

Behandlingen är speciellt anpassad för dig som har avslutad antibiotika kur, cellgiftsbehandling, får kortisonstimuli eller annan behandling, som har satt sitt prägel även på din hud. Skin in Balance är en mild och återuppbyggande behandling med en avkopplande ansiktsmassage. Detta är en säker behandlingsresa där verktygslådan innehåller nödvändiga och näringsrika ingredienser. En efterlängtad upplevelse som ger lugn och meditativ touch till själ och kropp.

Efterbehandlingsråd

Jag rekommenderar att vi går genom morgon och kvällsrutiner och ser på ett enkelt hudprogram som passar dig och din livsstil. Skin in Balance handlar mest om rutiner i vardagen och vad man gör över tid.

Populära behandlingar

Företagsyoga för alla

Ta hand om hjärnhälsan och kroppen till dig själv dina anställda. Oavsett kön, ålder, kapasitet, stelhet, ingen ursäkt för att inte hänga med på ett yoga pass.

Det finns att välja på mellan det lilla "yogarummet" och det stora "yogarummet". Rekommenderar företagsavtal för bästa pris.

Love & Relax

60 minuters behandling med special massage. Påfyll och näring till hudens alla celler som stimulerar på djupet. Vitalitet och lyster från innerst till ytterst.

SEK 1100