Fördelar

När kroppen har varit sjuk visas detta på huden och här fyller vi på rikliga doser med fukt, näring, vitaminer och antioxidanter för att boosta en trött hud.

Behandlingen inkluderar

Tid

60 minuter

Pris

SEK 1190

Ansikte 60-90 minuter

Skin in Balance

60 minuter lugnande, säker och balanserande behandling. Fyller upp cellerna och huden med omsorg och kärlek. Varm rekommendation när huden och själen önskar uppmärksamhet, näring, vård och ro.

Behandlingsinformation

Behandlingen är speciellt anpassad för dig som har avslutad antibiotika kur, cellgiftsbehandling, får kortisonstimuli eller annan behandling, som har satt sitt prägel även på din hud. Skin in Balance är en mild och återuppbyggande behandling med en avkopplande ansiktsmassage. Detta är en säker behandlingsresa där verktygslådan innehåller nödvändiga och näringsrika ingredienser. En efterlängtad upplevelse som ger lugn och meditativ touch till själ och kropp.

Efterbehandlingsråd

Jag rekommenderar att vi går genom morgon och kvällsrutiner och ser på ett enkelt hudprogram som passar dig och din livsstil. Skin in Balance handlar mest om rutiner i vardagen och vad man gör över tid.

Populära behandlingar

Kombo Kropp & Ansiktet

75 min kombination med underbar massage og behandling. Vi utgår från Essential Treatment protokoll, men anpassar behandlingen så behandlingen ger din hud den vård och stimulans den behöver.

SEK 1750

DagSpa med Dr. Schrammek Ritualkit för ansikte

3 timmar DagSpa med Dr. Schrammek produkter som i 4 Ritual-steg gör det möjligt att ha en avkopplande stund med dig själv.

SEK 450