Ansikte 30-60 minuter

Våra 30-60 minuters behandlingar inkluderar minimum 8 behandlingsteg för hudens bästa men också en unik guidad meditation för att ge behandlingen en speciell rogivande upplevelse. Målet är att det skal kännas i varje liten cell att du har fått en djup stimulerande behandling som påverkar hud, kropp, själ och nervsystem.

Ansikte 30-60 minuter

30 minuters skön meditativ ansiktsmassage med ljudterapi.

SEK 550

Ansikte 30-60 minuter

30 minuter som ger ett sofistikerad lyft till dina vackra ögon. En behandling som gör stor skillnad och ger ögonen en fin inramning. Fransar och bryn får näring med serum och avslutande kräm. Produkter som också kan användas hemma..

SEK 450

Ansikte 30-60 minuter

45 minuter stärkande behandling på ögonen för att återge fukt, öka cirkulationen, reducera linjer och påsar under ögonen. Ny vacker färg på fransar och bryn ger en fin inramning.

SEK 750

Ansikte 30-60 minuter

60 minuters behandling med fokus på själens spegel. Green Peel läggs runt ögonen och stärker huden och är fördelaktig om du har besvär t.ex. eksem eller torrhet. Total Eye Love rekommenderas när du behöver alt och lite till.

SEK 1295

Ansikte 30-60 minuter

30 minuters träningskick till hudcellerna, svept in i en skön meditativ känsla för dej. Vitalitet, spänst, näring, fukt, balans är nyckelord för god hudhälsa. Passar alla män året om.

SEK 690

Ansikte 30-60 minuter

30 minuters fuktgivande och stärkande på Hyaluronsyntesen. Hudens egna fuktproduserande arbetare. Mer tillgång till fukt ger bättre reperationsförmåge på struktrella skador i dermis.

SEK 690

Ansikte 30-60 minuter

30 minuters härlig unisex Pro behandling för dig som är mycket ute och exponeras för sol, vind, olika temperaturer. Behandlingen ger påfyll med vitaminer och är immun stärkande för alla hudtyper. Restituerar och ger balans. Hudhälsa och hudbarriär i fokus.

SEK 690

Ansikte 30-60 minuter

30 minuter med påfyll av energi och oxygen rakt in till cellerna är avgörande för att påverka signalsubstanser som styr olika åldringskatalysatorer. En effektiv boost i vardagen.

SEK 690

Ansikte 30-60 minuter

30 minuter effektiv och stimulerande kick till mannens hud. Din hudtyp och tillstånd bestämmer intensiteten i behandlingen, så att behandlingen blir skräddarsydd efter ditt behov.

SEK 700

Ansikte 30-60 minuter

30 minuter effektiv lunchbehandling. Många som har tagit en Green Peel kur, gör även en Express en gång var 3 månad för att hålla igång prosessen. Gnistan kommer direkt och ger dig den där känslan som inget annat kan ersätta.

SEK 990