Ansikte 60-90 minuter

"Min största önskan är att hamna i total avslappning när jag lägger mig ner på behandlingssängen. Inte tänka på det som har varit eller det som komma skal, men hur får jag till det? Jag känner att axlarna har fastnat vid öronen, jag känner mig alltid stressad helt till slutet, men då är ju behandlingen slut" Just denne personliga upplevelsen gjorde mig 100% medveten om hur behandlingarna på RO skal utföras. Målet är att ge dig flera behandlingar i en behandling. Målet är att uppnå bättre resultat och flera fördelar för din hälsa. Målet är att ge behandlingar som upplevs värdefullt och samtidigt kan vila sig på forskning som ger djupare hälsoeffekt hela vägen ner på ditt DNA nivå. Välkommen till ROgivande behandlingar som ger dig resultatorienterad holistisk hudbehandling, guidat meditation för ett lugnare nervsystem, ljudterapi och massage.

Ansikte 60-90 minuter

60 minuter ultimat örtbaserad, grön och skonsam peeling med härlig ampull, maskterapi och massage av huvud, nacke, skuldror och händer. Green Peel Fresh Up rekommenderas för alla hudtyper, även den mest känsliga hud, eksem, perioral dermatit, reaktiv hud och svår Rosacea.

SEK 1595

Ansikte 60-90 minuter

90 minuters Green Peel Fresh Up med portömning. Behandlingen rekommenderas för oren, normal till kombinerad hud oavsett ålder och kön. Denna behandlingen gör porerna mindre och rensar effektivt upp smuts och miljögifter.

SEK 1750

Ansikte 60-90 minuter

60 minuter x 2 behandlingar. En klassisk GREEN PEEL® behandling och en underbar fuktboostande efterbehandling. Behandlingen är lika effektiv som Mesotheraphy, men nålfri och därför inte invasiv/påfrestande på barriären. No 1 på naturlig hudförbättring.

SEK 2700

Ansikte 60-90 minuter

60 minuters energi och fukt boost för hudens naturliga fuktkomponenter nivå. Ju högre nivå av NMF desto mer gynnsam miljö för cellerna, mindre inflammationer, mer frisättning av kollagen och bättre reparations förmåga på strukturella och elastiska skador.

SEK 1250

Ansikte 60-90 minuter

60 minuter rensande, effektiv och underbar behandling för dig som har problem med acne, torr eller åldrande hud. Den här behandlingen ger mycket goda resultat och en ordentlig energi boost med den gröna unika signaturen. En vitaliserande och stimulerande behandling som fyller upp huden på insidan.

SEK 1300

Ansikte 60-90 minuter

60 minuter ultimat behandling när du önskar resultat med djuprengöring, peel, ampull och maskterapi i en och samma behandling. Rekommenderas för alla hudtyper, även den mest känsliga reaktiva och svåra Rosacea huden. Den gnistrande effekten ger dig en vacker glöd. Huden strålar av vitalitet.

SEK 1200