Hudklinik Meny

Hudklinik Meny

70 minuter som inkluderar konsultation, hudanalys och första behandlingen på din hudresa hos oss.

SEK 990

Hudklinik Meny

SOS Calming är en behandling för dig med Rosacea, eksem, hudbesvär och obalans

SEK 1400

Hudklinik Meny

60 minuter vitaliserande och stärkande örtpeel. Behandlingen inkluderar djuprengöring, peel, ampull och maskterapi. Huden strålar och gnistrar av vitalitet.

SEK 1400

Hudklinik Meny

60 minuters underbar ögonbehandling som passar alla. Rekommenderas varmt om du har torra, kliande, känsliga ögon med eksem.

SEK 1400

Hudklinik Meny

Detta är en djupare behandling för dig som har akne, energibrist, stora porer och kombinerad hud. En vitaliserande och stimulerande behandling som fyller upp huden på insidan.

SEK 1600

Hudklinik Meny

60 minuter x 2 behandlingar. En klassisk GREEN PEEL® behandling och en underbar fuktboostande efterbehandling. Behandlingen är No 1 i världen på naturlig hudförbättring.

SEK 2900

Hudklinik Meny

4 dimensioner av olika Hyaluronsyrer tar hand om olika nivåer i huden med syftet att återfukta och fylla upp huden med fuktproduserande arbetare. Tillräckligt med fukt ökar reparationsförmågan i huden.

SEK 1250

Hudklinik Meny

30 minuter effektiv och stimulerande kick till mannens hud. Din hudtyp och tillstånd bestämmer intensiteten i behandlingen, så att behandlingen blir skräddarsydd efter ditt behov.

SEK 790

Hudklinik Meny

75 minuters Green Peel med portömning. Behandlingen rekommenderas för oren, normal till kombinerad hud oavsett ålder och kön.

SEK 1750

Hudklinik Meny

60 minuter härlig, lugn och kylande behandling som tar hand om huden efter solexponering och dämpar solens skadliga påverkningar.

SEK 1090

Hudklinik Meny

60 minuter lugnande och balanserande behandling på mikrobiomet. Varm rekommendation när immunförsvaret är svagt, efter starka mediciner eller vid långvarig sjukdom.

SEK 1250

Hudklinik Meny

30 minuter effektiv lunchbehandling. Lyster och gnistan kommer direkt och ger dig den där känslan som inget annat kan ersätta.

SEK 990