Kroppsbehandlingar

"Lyckan kommer när du slutar att jämföra dig med andra" ett citat från min favorit herregudco. Sluta aldrig ta hand om dina fötter, ben, mage, bröst, rygg, armar, händer och hela din kropp. Det är ditt hem som du bär med dig varje dag. Skydda det, vårda det och ge dig själv en härlig välgörande behandling med Body Science från Dr.Schrammek. Body Science erbjuder älskvärda kroppsprodukter som ger dig en lyx i vardagen. Har du problemområden på kroppen så tar vi hand om det på ett holistisk och vårdande sätt. Välkommen med hela dig!

Kroppsbehandlingar

Spa och massage är också något som barn önskar sig och nu erbjuder vi detta med stor uppskattning.

SEK 450

Kroppsbehandlingar

Massage, mindfullness, ljudterapi i symbios så immunförsvaret bubblar över av ren lycka.

SEK 990

Kroppsbehandlingar

Endorfiner frigörs och stresshormonet kortisol reduceras. Lite beröring kan göra en stor skillnad på kropp och sinne. Dags att njuta en stund med sig själv under rogivande oljor och ljudterapi.

SEK 590/990

Kroppsbehandlingar

Vårdande för och efterbehandling på områden med organiska produkter. Vaxning kan även utföras på känslig hud.

Pris pr område från 350: till 700:-

Kroppsbehandlingar

45 minuter av kärlek och omsorg. En skön och avkopplande behandling som ökar cirkulationen, är närande och vårdande för händer och fötter.

SEK 650

Kroppsbehandlingar

60 minuters behandling av kroppen. Effektiv närande och stärkande behandling som ger ökad cirkulation, hudföryngring och stimulerar produktionen av bindväv. Förbättrar hudkvalité, elasticitet och spänst.

SEK 1500

Kroppsbehandlingar

120 minuters Body Wrap Treatment rekommenderas på överarmar, mage, rumpa och lår. Behandlingen kombinerar peeling, massage och inpackning.

SEK 1450

Kroppsbehandlingar

60 minuters kroppsbehandling som utföras med olika styrker beroende på olika kroppsdelar. Det stärker huden och elasticiteten. Behandlingen är effektiv på hudbristningar, förlust av vävnad, solskador, åldrande, eksem, psoriasis, akne, ärr och keratosis pilares.

Från SEK 1200. Pris ges efter konsultation.