60 års expertis med forskning, utveckling och produktion.  

1956 började vår historia i ett kök i Cologne i Tyskland

HY-ÖL blev startskottet i BABORs framgångssaga.

Exakt hudvård är en konst ”made in Germany”. Vi är övertygade att när du känner dig vacker så ökar ditt självförtroende, du blir mer positiv, mer aktiv och tar för dig mer i livet. Vi vill stärka ditt självförtroende till att bli mer ambitiös, driven och ha kontroll, inte bara över vilken hudvård du väljer utan även i ditt dagliga liv.

1956 började vår historia i ett kök i Cologne i Tyskland.


Från idé till färdig förpackning är ett kvalitetslöfte och står för vetenskap, precision och resultat. Biokemisten Dr. Michael Babor utvecklade vår legendariska HY-ÖL som blev startskottet i BABORs framgångssaga. På 60-talet tog apotekarfamiljen Vossen över företaget och förflyttade det till Aachen där huvudkontoret finns än idag. Det var tack vare Vossen som en forskares idé blev till ett varumärke och vi fick hudvård i ampullform. Dessa magiska ampuller blev sedan hjärtat i alla våra behandlingar och vår mest sålda produkt.

Hållbara produkter.
Med största respekt för vår miljö.

Att skydda miljön är en del av BABORs hållbarhetsfilosofi. Detta är inte knutet till ett specifikt projekt utan är en ständigt närvarande del av vårt dagliga arbete - från inköp av råvaror till den färdiga produkten.Ett tvärvetenskapligt hållbarhetsteam granskar kontinuerligt processer och utvecklar lösningar för ännu mer hållbart arbete. Vårt fokus är på "grön produktion".

Hudvårdsprogram för alla behov

DOCTOR BABOR Avancerad hudvård med precisionsformula. Högkoncentrerade kombinationer med de högsta doserna av aktiva ingredienser för behandling av specifika hudtillstånd som tex vuxenacne, hyperkänslighet, hudåldrande och skadad hudbarriär. Effektiva och resultatinriktade behandlingar för maximal anti-age effekt. Specialprodukter och punktbehandlande produkter med övertygade resultat

Dr. BABOR PRO erbjuder högsta prestanda


DOCTOR BABOR PRO är baserad på arvet från DOCTOR BABOR och står för vår högsta nivå av avancerad hudvård och erbjuder professionell hudterapi enligt skräddarsytt recept. Framtagen tillsammans med hudterapeuter för hudterapeuter och finns exklusivt på salonger, kliniker och SPA.
Din hudterapeut tar fram din personliga hudterapi och unika kombination av syra & serum.BABORs unika 2-fas rengöring

BABORs unika 2-fas rengöring framtagen med patent 1955. Dr Michael BABOR var först med att upptäcka kombinationen av olja och vatten som ger den mest ideala djuprengörande effekten på huden. Hydrofila, vattenälskande växtoljor som tillsammans med örtextrakt binder och avlägsnar vatten- och fettlösliga substanser på huden. Effektiv djuprengöring som bevarar hudens naturligt skyddande barriär. Ideal även som ögonmakeup remover. Passar alla hudtyper/hudtillstånd.

Må bra med bättre hudhälsa

Friskvård med Taktil massage 60 minuter

60 lugnande och avslappande minuter där huden berörs med lätta strykningar. En underbar behandling om du av olika skäl inte önskar massage eller inte kan få det.

SEK 1000