Green Peel®

No 1. på naturlig hudförbättring.

De olika Green Peel®-behandlingarna

MILD
Green Peel® Fresh-Up

En effektiv behandling som också kallas för "Party Peel". Behandlingen passar till alla hudtyper. Fresh up  kan användas som en kur 2 gånger om året, och säkrar optimal hudhälsa. En populär version av Fresh Up är Express som är en 30 minuters Green Peel boost, ett billigare och bra supplement.

MEDIUM
Green Peel® Energy

Detta är en djupare behandling som har effekt på förlust av elasticitet, pigmentfläckar, stora porer, acne och för tidigt åldrande hud och ger en omedelbar effekt utan att begränsa vardagen, som invasiv behandling oftast gör. Green Peel Energy ger flexibla möjligheter hela året och skräddarsys till ditt behov.

STARK
Green Peel® Classic

Vår kraftfullaste behandling som går ned på djupet i vävnaden och förbättrar och bekämpar ojämn, grov, solskadad hud, förlust av elasticitet och kollagen. Detta är ett två stegs behandlingsprogram för ansiktet med 6 dagars behandlingsintervall. Kan göras två till tre gånger om året.

Green Peel®
The Power of Nature

The Power of Nature

Effekten av Green Peel® kan jämföras med ett riktigt träningspass för huden, där huden genom Green Peel får motion och hälsosam mat. Regelbundna träningspass med Green Peel® tillsammans med Dr.Schrammek hudprogram ger optimala resultat.

No. 1 på naturlig hudförbättring i världen.

MINSTA STRESS OCH BELASTNING
Green Peel vill rätta till obalans i hudens pH som är avgörande för hudens välbefinnande. Dr.Christine Schrammek-Drusio har gjort behandlingen medicinskt underbyggd. Förutom expertkunskap om växter och örter är hon en skicklig hudläkare som specialiserat sig på allergier och åldrande. Hon kombinerar det bästa av naturen med det bästa från den medicinska världen. Med sin kunskap vet hon vad hud och hudbarriär behöver. Hon tillbringar mycket tid för att hitta aktiva ingredienser i naturen snarare än kemikalier. Hemmaprodukterna innehåller samma kraftfulla örter som Green Peel, kombinerad med bioteknik och utan parabener.
Vi får ständigt fantastisk feedback om de långsiktiga effekterna av Dr.Schrammek's hemmaprodukter före, mellan och efter Green Peel-behandlingar. Med regelbundna Green Peel-behandlingar och de mycket lugnande, behandlande och närande hemmaprodukterna uppnås en optimal stimulering med minimal belastning. Dr Schrammek's mål är alltid stark, frisk och smidig hud.

Efter alla Green Peel® behandlingar gäller särskild vård. Om du går på kur rekommenderas att köpa ordinära storlekar - då det blir mer lönsamt.


Herbal Care Lotion
50 ml 129:- - 200 ml 460:-

Special Care Cream / Special Regulating Cream - 15ml 210:-
50 ml 595:-

Blemish Balm med solskydd och lugnande effekt 15 ml 210:-
40 ml 590:-

Kontakta mig

Populära behandlingar

Företagsyoga för alla

Ta hand om hjärnhälsan och kroppen till dig själv dina anställda. Oavsett kön, ålder, kapasitet, stelhet, ingen ursäkt för att inte hänga med på ett yoga pass.

Det finns att välja på mellan det lilla "yogarummet" och det stora "yogarummet". Rekommenderar företagsavtal för bästa pris.

Love & Relax

60 minuters behandling med special massage. Påfyll och näring till hudens alla celler som stimulerar på djupet. Vitalitet och lyster från innerst till ytterst.

SEK 1100