Green Peel®

No 1. på naturlig holistisk hudförbättring i världen

De olika Green Peel®-behandlingarna

MILD
Green Peel® Fresh-Up

En effektiv behandling som också kallas för "Party Peel". Behandlingen passar till alla hudtyper. Fresh up  kan användas som en kur 2 gånger om året, och säkrar optimal hudhälsa. En populär version av Fresh Up är Express som är en 30 minuters Green Peel boost och bra supplement året runt.

MEDIUM
Green Peel® Energy

Detta är en djupare behandling som har effekt på förlust av elasticitet, pigmentfläckar, stora porer, akne och för tidigt åldrande hud och ger en omedelbar effekt utan att begränsa vardagen, som invasiv behandling oftast gör. Green Peel Energy ger flexibla möjligheter hela året och skräddarsys till ditt behov.

STARK
Green Peel® Classic

Vår kraftfullaste behandling som går ned på djupet i vävnaden och förbättrar och bekämpar ojämn, grov, solskadad hud, förlust av elasticitet och kollagen. Detta är ett två stegs behandlingsprogram för ansiktet med 6 dagars behandlingsintervall. Kan göras två till tre gånger om året.

Green Peel®
The Power of Nature

The Power of Nature

GREEN PEEL® I 3 STYRKOR  – NU FÖR ALLA
Green Peel®Classic behandlar akne, atrofi, solskadad hud, ojämn hudton, ärr, djupa rynkor, slapp, oelastisk och grov hud.
Green Peel®Energy behandlar stora porer, akne, glåmig hud, förtidiga åldringstecken, torr hud och kollagenbrist.
Green Peel®FreshUp behandlar all hud, problem, obalans, eksem, rosacea, dermatitt, nedsatt cirkulation och trött hud utan energi.
Dr. Christine Schrammek var den första läkaren i Tyskland som stod bakom ett hudvårdskoncept och har uppnått ikonisk status för sin kunskap. Effekten av Green Peel® kan jämföras med ett riktigt träningspass för huden, där huden genom Green Peel får motion och hälsosam mat. Regelbundna träningspass med Green Peel® tillsammans med Dr.Schrammek hudprogram ger optimala resultat.

No. 1 på naturlig hudförbättring i världen.

MINSTA STRESS OCH BELASTNING
Green Peel rättar till obalans i hudens pH som är avgörande för hudens välbefinnande. Dr.Christine Schrammek-Drusio har gjort behandlingen medicinskt underbyggd. Förutom expertkunskap om växter och örter är hon en skicklig hudläkare som specialiserat sig på allergier och åldrande. Hon kombinerar det bästa av naturen med det bästa från den medicinska världen. Hon tillbringar mycket tid för att hitta aktiva ingredienser i naturen snarare än kemikalier. Hemmaprodukterna innehåller samma kraftfulla örter som Green Peel, kombinerad med bioteknik och utan parabener.
Vi får ständigt fantastisk feedback om de långsiktiga effekterna av Dr.Schrammek's hudprogram, Green Peel-behandlingar med eftervården. Dr Schrammek's mål är vital och frisk hud hela livet.

Efter alla Green Peel® behandlingar gäller särskild vård med 3 specifika produkter. Herbal Care Lotion, Special Care Cream och Blemish Balm.

I 1967 utvecklade Dr.Christine Schrammek mirakelkrämen, som är den ursprungliga BB krämen - Blemish Balm. Den är läckande, antiinflammatorisk, täcker rodnad, förhindrar föroreningar, lugnar ner och främjar läkningsprocessen i barriären. Must Have produkterna är favoriterna även i vardagen.

Kontakta mig

Populära behandlingar

Friskvård med Taktil massage 60 minuter

60 lugnande och avslappande minuter där huden berörs med lätta strykningar. En underbar behandling om du av olika skäl inte önskar massage eller inte kan få det.

SEK 1000