Yoga

Du är din andedräkt, du är alla dina hårstrån, du är du med dina resor, unik och värdefull även när du glömmer bort det. På RO kan du lära enkla steg mot bättre hälsa. Få hjälp att hitta ditt personliga yogaprogram, boka in dig på små privata yogastunder där ditt mentala och fysiska dig hamnar i balans. Mycket som hotar och stressar oss kan vi inte ta kontroll över. Däremot vår egen hälsa kan vi försöka ta kontroll över. Ditt bästa verktyg fins inom dig, du måste bare veta hur du använder verktyget några minuter pr dag. När du mår bra strålar det hela vägen ut. På RO är vårt mål att ta hand om ditt innersta lika mycket som det yttersta, för vi tror på att alt hänger ihop och att vi måsta ta hand om det som inte syns för att det som syns skal vara ditt bästa jag! Välkommen med hela dig till en ROgivande stund....

Yoga

Ta hand om hjärnhälsan och kroppen till dig själv dina anställda. Oavsett kön, ålder, kapasitet, stelhet, ingen ursäkt för att inte hänga med på ett yoga pass.

Det finns att välja på mellan det lilla "yogarummet" och det stora "yogarummet". Rekommenderar företagsavtal för bästa pris.