Jag erbjuder unika signaturbehandlingar

Sätt på pausknappen, ta hand om dig, upptäck en annorlunda upplevelse där hela du är i centrum.

Behandlings meny med grön signatur

Ansikte 30-60 minuter

30 minuter effektiv lunchbehandling. Många som har tagit en Green Peel kur, gör även en Express en gång var 3 månad för att hålla igång prosessen. Gnistan kommer direkt och ger dig den där känslan som inget annat kan ersätta.

SEK 990

Ansikte 60-90 minuter

60 minuter ultimat örtbaserad, grön och skonsam peeling med härlig ampull, maskterapi och massage av huvud, nacke, skuldror och händer. Green Peel Fresh Up rekommenderas för alla hudtyper, även den mest känsliga hud, eksem, perioral dermatit, reaktiv hud och svår Rosacea.

SEK 1595

Kombo behandlingar kropp & ansiktet

75 min kombination med underbar massage og behandling. Vi utgår från Essential Treatment protokoll, men anpassar behandlingen så behandlingen ger din hud den vård och stimulans den behöver.

SEK 1750

Yoga

Vi erbjuder konferens yoga. Ni bestämmer hur ni vill ha det. Morgonpass eller lunch pass. Yoga skärper fokuset, stärker hjärnhälsan och mjukar upp en stel konferens kropp. Oavsett kön, ålder, kapasitet och erfarenhet med yoga vill konferensyoga passa för alla.

150:- pr deltagare.

Ansikte 60-90 minuter

60 minuter ultimat behandling när du önskar resultat med djuprengöring, peel, ampull och maskterapi i en och samma behandling. Rekommenderas för alla hudtyper, även den mest känsliga reaktiva och svåra Rosacea huden. Den gnistrande effekten ger dig en vacker glöd. Huden strålar av vitalitet.

SEK 1200

Ansikte 60-90 minuter

90 minuters Green Peel Fresh Up med portömning. Behandlingen rekommenderas för oren, normal till kombinerad hud oavsett ålder och kön. Denna behandlingen gör porerna mindre och rensar effektivt upp smuts och miljögifter.

SEK 1750

Ansikte 60-90 minuter

60 minuter rensande, effektiv och underbar behandling för dig som har problem med acne, torr eller åldrande hud. Den här behandlingen ger mycket goda resultat och en ordentlig energi boost med den gröna unika signaturen. En vitaliserande och stimulerande behandling som fyller upp huden på insidan.

SEK 1300

Ansikte 30-60 minuter

30 minuters härlig unisex Pro behandling för dig som är mycket ute och exponeras för sol, vind, olika temperaturer. Behandlingen ger påfyll med vitaminer och är immun stärkande för alla hudtyper. Restituerar och ger balans. Hudhälsa och hudbarriär i fokus.

SEK 690

Kroppsbehandlingar

Endorfiner frigörs och stresshormonet kortisol reduceras. Lite beröring kan göra en stor skillnad på kropp och sinne. Dags att njuta en stund med sig själv under rogivande oljor och ljudterapi.

SEK 590/990

Ansikte 60-90 minuter

60 minuter x 2 behandlingar. En klassisk GREEN PEEL® behandling och en underbar fuktboostande efterbehandling. Behandlingen är lika effektiv som Mesotheraphy, men nålfri och därför inte invasiv/påfrestande på barriären. No 1 på naturlig hudförbättring.

SEK 2700

Kroppsbehandlingar

Vårdande för och efterbehandling på områden med organiska produkter. Vaxning kan även utföras på känslig hud.

Pris pr område från 350: till 700:-

Kroppsbehandlingar

Spa och massage är också något som barn önskar sig och nu erbjuder vi detta med stor uppskattning.

SEK 450

Ansikte 30-60 minuter

30 minuter effektiv och stimulerande kick till mannens hud. Din hudtyp och tillstånd bestämmer intensiteten i behandlingen, så att behandlingen blir skräddarsydd efter ditt behov.

SEK 700

Ansikte 60-90 minuter

60 minuters energi och fukt boost för hudens naturliga fuktkomponenter nivå. Ju högre nivå av NMF desto mer gynnsam miljö för cellerna, mindre inflammationer, mer frisättning av kollagen och bättre reparations förmåga på strukturella och elastiska skador.

SEK 1250

Kroppsbehandlingar

45 minuter av kärlek och omsorg. En skön och avkopplande behandling som ökar cirkulationen, är närande och vårdande för händer och fötter.

SEK 650

Ansikte 30-60 minuter

45 minuter stärkande behandling på ögonen för att återge fukt, öka cirkulationen, reducera linjer och påsar under ögonen. Ny vacker färg på fransar och bryn ger en fin inramning.

SEK 750

Ansikte 30-60 minuter

30 minuter som ger ett sofistikerad lyft till dina vackra ögon. En behandling som gör stor skillnad och ger ögonen en fin inramning. Fransar och bryn får näring med serum och avslutande kräm. Produkter som också kan användas hemma..

SEK 450

Ansikte 30-60 minuter

30 minuters skön meditativ ansiktsmassage med ljudterapi.

SEK 550

Kroppsbehandlingar

60 minuters kroppsbehandling som utföras med olika styrker beroende på olika kroppsdelar. Det stärker huden och elasticiteten. Behandlingen är effektiv på hudbristningar, förlust av vävnad, solskador, åldrande, eksem, psoriasis, akne, ärr och keratosis pilares.

Från SEK 1200. Pris ges efter konsultation.

Ansikte 30-60 minuter

30 minuter med påfyll av energi och oxygen rakt in till cellerna är avgörande för att påverka signalsubstanser som styr olika åldringskatalysatorer. En effektiv boost i vardagen.

SEK 690

Kontakta mig om du behöver hjälp eller råd om olika behandlingar

Du når mig på 0768 015015, skicka sms, eller lämna ett meddelande om jag inte svarar och står i behandling. Jag tar kontakt så fort jag kan.
Telefontid måndag till fredag 9:00 til 17:00