Hurra för Alla Hjärtans Dag!! Mer än någon gång behöver vi fokusera på kärlek o värme. Hos oss är det 100% kärlek i våra behandlingar, men just denna dag kommer vi även ge en liten kärleksgåva till ett värde av 349:- till alla som bokar behandling på minimum 60 minuter. Du kan välja fritt bland ansiktsbehandlingar eller kombo behandlingar som inkluderar ansikte o kropp.

Senaste inläggen

Månadens produkt

BABOR är ett synonym till ampuller, det är hjärtat i våra hudvårdsritualer hemma och i behandling. Små mästerverk av aktiv hudvård som når djupare än ett serum. Ampullerna är MER koncentrerade. MER effektiva. MER resultatinriktade. MER hållbara. De är VEGANSKA med RENA formuleringar. 90% av ingredienserna är av naturligt ursprung. FRI FRÅN silikoner, parabener, mikroplast, PEG, mineralolja, laktos, gluten. 

Hudhälsa

Ständigt pågår inflammationer i kroppen, det går att påverka och ändra. I bland räcker det att tillföra och inte ta bort. Rätt näring inside out- outside in betyder mycket för att stärka huden och kroppens egna immunsystem.

Hudhälsa

Forskning pågår för att hitta svar på orsaken. Jag delar min Rosacea historia för att belysa något som blir alt mer normalt å se i dag på kvinnor och män.

Hudhälsa

Huden har ett större mikrobiellt samhälle än tarmen och vi behöver dom för vår hudhälsa. Dr.Schrammek Probiosense dag/nattkräm stärker den fysiska och kemiska barriären med pro-och prebiotika.

Dermacosmetics - hemmaprodukter

Torr hy har oftast en försvagat hudbarriär och åldringskatalysatorerna blommar. Inflammationer ökar och en ond spiral av olika oönskade händelser uppstår. En torr hud saknar oftast både fett och fukt. Om huden känns som ett nummer för lite, stram och lite flagande är den fuktfattig. Kliar, spricker och flagar den och har inga glänsande partier är den torr och saknar lipider.