Vi öppnar upp en hel dag där du har möjlighet att att droppa in när det passar dig.

Senaste inläggen

Hud och årstider

Tips inför vintersesongen. Vi har det du behöver för att skydda din hud! Välkommen in till oss på kliniken. RO By Rita Omvik/ Starby Spa, Vadstena!

Erbjudande

Hurra för Alla Hjärtans Dag!! Mer än någon gång behöver vi fokusera på kärlek o värme. Hos oss är det 100% kärlek i våra behandlingar, men just denna dag kommer vi även ge en liten kärleksgåva till ett värde av 349:- till alla som bokar behandling på minimum 60 minuter. Du kan välja fritt bland ansiktsbehandlingar eller kombo behandlingar som inkluderar ansikte o kropp.

Månadens produkt

BABOR är ett synonym till ampuller, det är hjärtat i våra hudvårdsritualer hemma och i behandling. Små mästerverk av aktiv hudvård som når djupare än ett serum. Ampullerna är MER koncentrerade. MER effektiva. MER resultatinriktade. MER hållbara. De är VEGANSKA med RENA formuleringar. 90% av ingredienserna är av naturligt ursprung. FRI FRÅN silikoner, parabener, mikroplast, PEG, mineralolja, laktos, gluten. 

Hudhälsa

Ständigt pågår inflammationer i kroppen, det går att påverka och ändra. I bland räcker det att tillföra och inte ta bort. Rätt näring inside out- outside in betyder mycket för att stärka huden och kroppens egna immunsystem.