Senaste inläggen

Nyheter

Sparkling Glow hela december och in i det nya året 2022!

Om mig og min klinik

Vem vi samarbetar med är viktigt för oss. Vi har valt Dr. Schrammek utifrån deras holistiska och hållbara arbete som är till det bästa för människor, djur, miljön och våran planet. Dr.Schrammek med sin hållbara produktutveckling har till exempel inte behövt ändra på sin formula sedan 1958, som ger oss terapeuter trygghet, tillit och engagement. Vår huvud leverantör jobbar med hjärtat för hela vår planet. Hållbarhets åtgärder hela vägen från produktion till leverans. Här kan du läsa mer om hur dem tänker och vad dem gör.

Nyheter

Nu kommer hösten och många nya möjligheter för dig som kund av RO By Rita Omvik. Vi sparkar i gång från 25 augusti på Starby Spa. Under sommaren har jag fått en ny kollega. Clara är hud och kroppsterapeut, som har börjat på certifierings kurs för att bli Dr.Schrammek och Green Peel terapeut, samt Yin yoga lärare. Jag är så glad och tacksam över att vi är två som kan ta hand om dig och din partner eller kompis när tiden är redo för duo behandlingar. Ny plats och nya spännande behandlingar väntar dig i en skön, avkopplande Spa miljö. Varmt välkommen med hela dig!

Nyheter

Gustav Vasa - 500 år i Vadstena. Jag firar jubileet med att erbjuda 5 express behandlingar för SEK 500 /behandling.

Yoga

Låt sommaren bjuda på yoga i olika varianter. Yoga behöver inte bety olika posisjoner i ett 40 minuters pass. I leken kan man smyga inn mindfullness. När det är dags att saga god natt till våra små kan en liten kroppsscanning lokka fram sömnen. Andas långsamt och djupt tillsammans på pique nique filten. Testa Trädets position mens du serverar välkomstdrinken. Gör katt och ko med din hund i parken. Eller ta ut din ilska eller ledsenhet med din vän i lejonets position och försok inte skratta.

Nyheter

Hudprogrammet förebygger nedbrytning av kollagenfibrer och förlust av vitalitet, tillför essentiella lipider som stärker hudbarriären och förebygger förlust av volum. De aktiva ingredienserna balanserar hudens fuktnivå och reducerar inflammatorisk åldring.

Månadens produkt

Sensiderm Mask: Hudens skyddande ängel. En lugnande krämmask för alla!