Fördelar

Här fylls det på med essentiella näringsämnen som saknas så att trivsel och gynnsamt miljö för cellerna ökar.

Behandlingen inkluderar

Handmassage under maskens verkningstid.

Tid

60 minuter

Pris

SEK 1250

Ansikte 60-90 minuter

Essential Treatment

60 minuters påfyllning av vitaliserande komponenter för alla hudlager. Stärker huden precis som fluor gör för tänderna. En skön och återuppbyggande behandling som ger fukt och lyster.

60 minuters behandling som stärker försvagningar i hudens grundstruktur och ökar stödfunktionerna till en stark barriär. En väl fungerande hud i balans börjar i djupet med en stark stödvägg. Här fylls det på med essentiella näringsämnen som saknas så att trivsel och gynnsamt miljö för cellerna ökar.
Rekommenderas till alla hudtyper och alla åldrar. Män och kvinnor. Behandlingen är skön och avkopplande för dej, men en kick till sovande celler.

Livet ler när man hamnar i balans. Låt huden åldras i ett balanserat tempo.

Populära behandlingar

Företagsyoga för alla

Ta hand om hjärnhälsan och kroppen till dig själv dina anställda. Oavsett kön, ålder, kapasitet, stelhet, ingen ursäkt för att inte hänga med på ett yoga pass.

Det finns att välja på mellan det lilla "yogarummet" och det stora "yogarummet". Rekommenderar företagsavtal för bästa pris.

Love & Relax

60 minuters behandling med special massage. Påfyll och näring till hudens alla celler som stimulerar på djupet. Vitalitet och lyster från innerst till ytterst.

SEK 1100