Fördelar

Ett peelingkoncept med AHA och BHA syror där pH spelar en avgörande roll för en holistisk hudförnyande process utan att stressa och skada huden.

Behandlingen inkluderar

I behandlingen ingår skalp massage, doft och ljudterapi.

Tid

60 minuter

Pris

SEK 1695

Ansiktsbehandlingar Unisex

Aktiv Vila

60 minuters behandling för dig som vill möta Babors värld. Du kommer få ökad energi, lyster, kollagenstimulans och spänst med Dr. Babor PRO signaturkoncept.

Detta är en resultatinriktad och effektiv behandling som skräddarsys efter hudens tillstånd i själva behandlingen. Vi använder Dr. Babor PRO penslingar med en unik blandning av olika vatten- och fettlösliga fruktsyror som städar bort döda hudceller för att få lyster och en yngre hudstruktur. Olika aktiva steg sparkar igång cellaktivitet.

Aktiv Vila är en behandling som redan efter en gång ger lyster, stimulans, energi, ökad kollagen och spänst. Behandlingen kan också vid särskilda behov utföras som en kur på 3 eller 6 behandlingar beroende på önskad resultat.

Innan kur, beroende på hudtillstånd och ålder, kan det vara fördelaktigt att börja hemma med ett hudprogram för att huden ska vara max stimulerad och aktiv.

I behandlingen ingår: Djuprengöring, hudkvalitécheck, pensling, avslutande produkter och skalp massage. Vi använder oss av produkter från Babor.

Populära behandlingar

Reiki

60 minuter Reiki där hela du får återhämtning.

SEK 1100