Fördelar

En specialbehandling för ögonen som tar hand om trötta, kliande ögon, eksem tendenser, torrhet, förlust av elasticitet och dålig cirkulation.

Behandlingen inkluderar

Tid

60 minuter

Pris

SEK 1400

Ansiktsbehandlingar Unisex

Eye Love

60 minuters underbar ögonbehandling som passar alla. Rekommenderas varmt om du har torra, kliande, känsliga ögon med eksem.

Behandlingsinformation

60 minuter underbar behandling som lindrar, balanserer, återfuktar och ger näring till det delikata området runt ögonen.

Här jobbar vi med att bygga barriär, dämpa rodnad, återfukta och reducera torrhet på djupet, mineralisera och ge näring till ögonområdet.
Behandlingen inleds med att rengöra hela ansiktet även om fokuset läggs på ögon området. Behandlingen avslutas med krämer på hela ansiktet.  

Efterbehandlingsråd

Ögonkräm för att stimulera, vårda, skydda, fukta och ge näring är en varm rekommendation. Fråga din hudterapeut om val av ögonkräm.

Populära behandlingar

Du & Jag - ansikte

60 minuter lyxig ansiktsbehandling där ni är två som får dela rummet och njuta av en klassisk underbar behandling för ansikte, hals, dekolletage och skalp.

SEK 1250

Vi Två - ansikte o kropp

60 minuters härlig kombinationsbehandling där du och ditt sällskap får dela rummet. Vårdande och avkopplande på samma tid och helt anpassad efter individuella behov.

SEK 1250