Fördelar

Naturligt färgresultat som ger fylligare ögonfransar och ögonbryn. Effektiv även på grått hår och känslig hud.

Behandlingen inkluderar

Tid

30 minuter

Pris

SEK 450

Ansikte 30-60 minuter

Fransar & Bryn, Form & Färg

30 minuter som ger ett sofistikerad lyft till dina vackra ögon. En behandling som gör stor skillnad och ger ögonen en fin inramning. Fransar och bryn får näring med serum och avslutande kräm. Produkter som också kan användas hemma..

30 minuters behandling där fransar och bryn är i fokus. Det fins självklart en möjlighet att få ansiktsrengöring med ampull och ansiktsmask under tiden för 250:- extra. Här är fokuset på formdesign av bryn med plock/vax. Färgning av fransar och bryn som ger en fin inramning till själens spegel. Vackra färger, fylligare fransar och bryn. En behandling som gör skillnad och ger ögonen ett lite lyft.

Råd! Ögonlinser bör alltid tas bort innan färgning.Tips! Dr. Schrammek Eye Perfection Eye Cream rekommenderas efter behandling, för att ge dina fransar och bryn påfyll av näring som stärker hårrötterna.

Populära behandlingar

Företagsyoga för alla

Ta hand om hjärnhälsan och kroppen till dig själv dina anställda. Oavsett kön, ålder, kapasitet, stelhet, ingen ursäkt för att inte hänga med på ett yoga pass.

Det finns att välja på mellan det lilla "yogarummet" och det stora "yogarummet". Rekommenderar företagsavtal för bästa pris.

Love & Relax

60 minuters behandling med special massage. Påfyll och näring till hudens alla celler som stimulerar på djupet. Vitalitet och lyster från innerst till ytterst.

SEK 1100