Fördelar

Naturligt färgresultat som ger fylligare ögonfransar och ögonbryn. Effektiv även på grått hår och känslig hud.

Behandlingen inkluderar

Tid

30 minuter

Pris

SEK 450

Ansikte 30-60 minuter

Fransar & Bryn, Form & Färg

30 minuter som ger ett sofistikerad lyft till dina vackra ögon. En behandling som gör stor skillnad och ger ögonen en fin inramning. Fransar och bryn får näring med serum och avslutande kräm. Produkter som också kan användas hemma..

30 minuters behandling där fransar och bryn är i fokus. Det fins självklart en möjlighet att få ansiktsrengöring med ampull och ansiktsmask under tiden för 250:- extra. Här är fokuset på formdesign av bryn med plock/vax. Färgning av fransar och bryn som ger en fin inramning till själens spegel. Vackra färger, fylligare fransar och bryn. En behandling som gör skillnad och ger ögonen ett lite lyft.

Råd! Ögonlinser bör alltid tas bort innan färgning.Tips! Dr. Schrammek Eye Perfection Eye Cream rekommenderas efter behandling, för att ge dina fransar och bryn påfyll av näring som stärker hårrötterna.

Populära behandlingar

Kombo Kropp & Ansiktet

75 min kombination med underbar massage og behandling. Vi utgår från Essential Treatment protokoll, men anpassar behandlingen så behandlingen ger din hud den vård och stimulans den behöver.

SEK 1750

DagSpa med Dr. Schrammek Ritualkit för ansikte

3 timmar DagSpa med Dr. Schrammek produkter som i 4 Ritual-steg gör det möjligt att ha en avkopplande stund med dig själv.

SEK 450