Fördelar

Efter en behandling är din hudbarriär starkare. Problemlösaren även för sensitiv och överreaktiv hud. Det första steget mot kontrollerad åldring är en hälsosam hudhälsa. En frisk hud åldras långsammare.

Behandlingen inkluderar

Tid

60 minuter

Pris

SEK 1200

Ansikte 60-90 minuter

Green Peel® Fresh Up

60 minuter ultimat behandling när du önskar resultat med djuprengöring, peel, ampull och maskterapi i en och samma behandling. Rekommenderas för alla hudtyper, även den mest känsliga reaktiva och svåra Rosacea huden. Den gnistrande effekten ger dig en vacker glöd. Huden strålar av vitalitet.

Behandlingsinformation

Fresh Up är en effektiv behandling och kan jämföras med ett träningspass för huden. Behandlingen rensar i djupet, exfolierar och väcker "sovande" celler, förbättrar hudbarriären och stärker hudens självläkande förmåga. Fresh Up starker svaga kärl, förbättrar cirkulation och ger energi till cellerna som är avgörande för att aktivera metabolism och ge resultat.

Efterbehandlings råd

Det är viktigt att du följer våra efterbehandlingsråd, då dessa produkter är framtagna i syftet att ge huden rätt näring efter Green Peel.

Green Peel Home Care Kit består av 3 olika produkter som används efter behandling i minimum 5 dagar eller tills det är slut på produkterna. Enkel men nödvändig efterbehandling som vårdar huden och säkrar optimal stimulering.

Pris 585:-

Populära behandlingar

Företagsyoga för alla

Ta hand om hjärnhälsan och kroppen till dig själv dina anställda. Oavsett kön, ålder, kapasitet, stelhet, ingen ursäkt för att inte hänga med på ett yoga pass.

Det finns att välja på mellan det lilla "yogarummet" och det stora "yogarummet". Rekommenderar företagsavtal för bästa pris.

Love & Relax

60 minuters behandling med special massage. Påfyll och näring till hudens alla celler som stimulerar på djupet. Vitalitet och lyster från innerst till ytterst.

SEK 1100