Fördelar

Efter en behandling är din hudbarriär starkare. Problemlösaren även för sensitiv och överreaktiv hud. Det första steget mot kontrollerad åldring är en hälsosam hudhälsa. En frisk hud åldras långsammare.

Behandlingen inkluderar

Tid

60 minuter

Pris

SEK 1200

Ansikte 60-90 minuter

Green Peel® Fresh Up

60 minuter ultimat behandling när du önskar resultat med djuprengöring, peel, ampull och maskterapi i en och samma behandling. Rekommenderas för alla hudtyper, även den mest känsliga reaktiva och svåra Rosacea huden. Den gnistrande effekten ger dig en vacker glöd. Huden strålar av vitalitet.

Behandlingsinformation

Fresh Up är en effektiv behandling och kan jämföras med ett träningspass för huden. Behandlingen rensar i djupet, exfolierar och väcker "sovande" celler, förbättrar hudbarriären och stärker hudens självläkande förmåga. Fresh Up starker svaga kärl, förbättrar cirkulation och ger energi till cellerna som är avgörande för att aktivera metabolism och ge resultat.

Efterbehandlings råd

Det är viktigt att du följer våra efterbehandlingsråd, då dessa produkter är framtagna i syftet att ge huden rätt näring efter Green Peel.

Green Peel Home Care Kit består av 3 olika produkter som används efter behandling i minimum 5 dagar eller tills det är slut på produkterna. Enkel men nödvändig efterbehandling som vårdar huden och säkrar optimal stimulering.

Pris 585:-

Populära behandlingar

Kombo Kropp & Ansiktet

75 min kombination med underbar massage og behandling. Vi utgår från Essential Treatment protokoll, men anpassar behandlingen så behandlingen ger din hud den vård och stimulans den behöver.

SEK 1750

DagSpa med Dr. Schrammek Ritualkit för ansikte

3 timmar DagSpa med Dr. Schrammek produkter som i 4 Ritual-steg gör det möjligt att ha en avkopplande stund med dig själv.

SEK 450