Fördelar

Behandlingen inkluderar

I behandlingen ingår ljud- och doftterapi samt massage på armar och händer. Råd och vägledning av hudprogram

Tid

60 minuter

Pris

SEK 1400

Ansiktsbehandlingar Unisex

Behandling för Rosacea och Eksem

60 minuter stärkande behandling för dig som har Rosacea inkluderad råd om hur du kan återskapa balans med hudprogram från Dr. Schrammek och tips om fördelaktig kost.

60 minuters behandling som är särskild anpassad för dig som är besvärad av hudsjukdommen Rosacea, rodnad, inflammationer, eksemutslag eller akneliknande tillstånd. Denna underbara och trygga behandling lugnar ner huden, reducerar inflammationer, eksem och rodnad.

Du kommer få rådgivning om hudprogram/kost som ger dig bättre möjlighet att ta hand om hudhälsan. Dr.Schrammek har, med många års forskning bakom sig, tagit fram behandlingskoncept och produkter som har gett tusentals kvinnor och män ovärderlig hjälp med sitt hudproblem oavsett grad och tillstånd.

Holistisk väg till bättre hudhälsa är första valet för fler och fler människor. Välkommen till behandling och personlig vägledning för din tillstånd med produkter och kostråd.

I behandlingen ingår: rengöring, hudkvalitécheck, örtpeeling, ampull, mask, massage och avslutande produkter samt ljud- och doftterapi.

Populära behandlingar

Du & Jag - ansikte

60 minuter lyxig ansiktsbehandling där ni är två som får dela rummet och njuta av en klassisk underbar behandling för ansikte, hals, dekolletage och skalp.

SEK 1250

Vi Två - ansikte o kropp

60 minuters härlig kombinationsbehandling där du och ditt sällskap får dela rummet. Vårdande och avkopplande på samma tid och helt anpassad efter individuella behov.

SEK 1250