Fördelar

En behandling som rensar upp miljögifter och förorening i porerna. Ångan ersätts med ett por-öppnande produkt som är mer skonsam för huden.

Behandlingen inkluderar

Tid

75 minuter

Pris

SEK 1750

Hudklinik Meny

Green Peel med Portömning

75 minuters Green Peel med portömning. Behandlingen rekommenderas för oren, normal till kombinerad hud oavsett ålder och kön.

Behandlingsinformation

75 minuter skonsam men effektiv behandling. Vi ökar cirkulationen och värmen i huden med ingefära-gel, så att det sen blir mer skonsamt att göra en portömning. Behandlingen väcker "sovande" celler, förbättrar hudbarriären genom att ge goda bakterier i barriären bättre växtvillkor, främjar hudens självläkande förmåga genom att förstärka metabolismen. Behandlingen gör porerna mindre och rensar effektivt upp smuts och miljögifter, stärker svaga kärl och kärlens väggar genom att öka mängden antioxidanter och protein. Ampull och mask väljs efter hudens behov.

I behandlingen ingår: rengöring, hudkvalitécheck, örtpeeling, ampull, mask, massage och avslutande produkter.

Efterbehandlingsråd

Efter Green Peel behandlingar så rekommenderas alltid specifika produkter att använda veckan därpå för att ge rätt näring till cellerna och bästa resultat efter behandlingen.

Daglig hudvårdsrutin är viktig för en vital hudhälsa hela livet, och vi ger dig såklart vägledning.

RÅD! Varma källor, träning och bad rekommenderas gärna före Green Peel, men inte efter då örterna kan svettas ut tidigare än önskat.

Populära behandlingar

Friskvård med Taktil massage 60 minuter

60 lugnande och avslappande minuter där huden berörs med lätta strykningar. En underbar behandling om du av olika skäl inte önskar massage eller inte kan få det.

SEK 1000