Fördelar

En behandling som rensar upp miljögifter, förorening och pigment i porerna. Ångan ersätts med en poröppnande produkt som är mer skonsam även för känslig reaktiv hud.

Behandlingen inkluderar

Green Peel Home Care Kit till ett värde av 585:-

Tid

90 minuter

Pris

SEK 1750

Ansikte 60-90 minuter

Green Peel Fresh Up med Portömning

90 minuters Green Peel Fresh Up med portömning. Behandlingen rekommenderas för oren, normal till kombinerad hud oavsett ålder och kön. Denna behandlingen gör porerna mindre och rensar effektivt upp smuts och miljögifter.

Behandlingsinformation

En mild men effektiv behandling på känslig kombinerad och oren hud. Vi använder en produkt som ökar cirkulationen och värmen i huden med en gång, så att det blir mer skonsamt att göra portömning. Behandlingen väcker "sovande" celler, förbättrar hudbarriären genom att ge goda bakterier i huden bättre växtvillkor, främjar hudens självläkande förmåga genom att förstärka metabolismen. Stärker svaga kärl och kärlens väggar genom att öka mängden antioxidanter och protein.

Ampull och maskterapi utifrån dina behov. Härlig massage utförs under masktiden.

Efterbehandlingsråd

Det är viktigt att du följer våra efterbehandlingsråd, då dessa produkter är framtagna i syftet att ge huden rätt och specifik näring efter Green Peel.

Green Peel Home Care Kit till ett värde av 585:- inngår i priset och består av 3 olika produkter som används efter behandling i minimum 5 dagar och tills det är slut på produkterna. Enkel men nödvändig efterbehandling som vårdar huden och säkrar optimal stimulering. Sen kan du återgå till ditt vanliga hudprogram.

Populära behandlingar

Företagsyoga för alla

Ta hand om hjärnhälsan och kroppen till dig själv dina anställda. Oavsett kön, ålder, kapasitet, stelhet, ingen ursäkt för att inte hänga med på ett yoga pass.

Det finns att välja på mellan det lilla "yogarummet" och det stora "yogarummet". Rekommenderar företagsavtal för bästa pris.

Love & Relax

60 minuters behandling med special massage. Påfyll och näring till hudens alla celler som stimulerar på djupet. Vitalitet och lyster från innerst till ytterst.

SEK 1100