Fördelar

En behandling som rensar upp miljögifter, förorening och pigment i porerna. Ångan ersätts med en poröppnande produkt som är mer skonsam även för känslig reaktiv hud.

Behandlingen inkluderar

Green Peel Home Care Kit

Tid

90 minuter

Pris

SEK 1750

Ansikte 60-90 minuter

Green Peel Fresh Up med Portömning

90 minuters Green Peel Fresh Up med portömning. Behandlingen rekommenderas för oren, normal till kombinerad hud oavsett ålder och kön. Denna behandlingen gör porerna mindre och rensar effektivt upp smuts och miljögifter.

Behandlingsinformation

En mild men effektiv behandling på känslig kombinerad och oren hud. Vi använder en produkt som ökar cirkulationen och värmen i huden med en gång, så att det blir mer skonsamt att göra portömning. Behandlingen väcker "sovande" celler, förbättrar hudbarriären genom att ge goda bakterier i huden bättre växtvillkor, främjar hudens självläkande förmåga genom att förstärka metabolismen. Stärker svaga kärl och kärlens väggar genom att öka mängden antioxidanter och protein.

Plock av bryn och färgning av fransar och bryn Med Fred Hamelten inngår om det önskas. Ampull och maskterapi utifrån dina behov. Härlig massage utförs under masktiden.

Efterbehandlingsråd

Det är viktigt att du följer våra efterbehandlingsråd, då dessa produkter är framtagna i syftet att ge huden rätt och specifik näring efter Green Peel.

Green Peel Home Care Kit består av 3 olika produkter som används efter behandling i minimum 5 dagar och tills det är slut på produkterna. Enkel men nödvändig efterbehandling som vårdar huden och säkrar optimal stimulering. Sen kan du återgå till ditt vanliga hudprogram.

Pris 585:-

Populära behandlingar

Kombo Kropp & Ansiktet

75 min kombination med underbar massage og behandling. Vi utgår från Essential Treatment protokoll, men anpassar behandlingen så behandlingen ger din hud den vård och stimulans den behöver.

SEK 1750

DagSpa med Dr. Schrammek Ritualkit för ansikte

3 timmar DagSpa med Dr. Schrammek produkter som i 4 Ritual-steg gör det möjligt att ha en avkopplande stund med dig själv.

SEK 450