Hudklinik Meny

Hudklinik Meny

60 minuters behandling för dig som vill möta Babors värld. Du kommer få ökad energi, lyster, kollagenstimulans och spänst med Dr. Babor PRO signaturkoncept.

SEK 1695

Hudklinik Meny

60 minuter behandling som ger dig en stark och frisk hud i balans för att förebygga hudproblem och tidigt åldrande. 

SEK 1450

Hudklinik Meny

60 minuters uppstramande, reparerande, aktiverande behandling för vuxen hud med förlust av spänst, kollagen och cirkulation. Stärker hudens eget immunsystem.

SEK 1500

Hudklinik Meny

45 minuter fokus till dina vackra ögon. En behandling som gör stor skillnad och ger ögonen en fin inramning. Fransar och bryn får näring med serum och avslutande kräm.

SEK 800

Hudklinik Meny

60 minuters lugnande behandling som är särskild anpassad för dig som är besvärad av obalanser i huden.

SEK 1450

Hudklinik Meny

75 minuter som inkluderar konsultation, hudanalys och första behandlingen på din hudresa hos oss.

SEK 1100

Hudklinik Meny

4 dimensioner av olika Hyaluronsyrer tar hand om olika nivåer i huden med syftet att återfukta och fylla upp huden med fuktproduserande arbetare. Tillräckligt med fukt ökar reparationsförmågan i huden.

SEK 1250

Hudklinik Meny

60 minuter x 2 behandlingar varav den första är en Green Peel Classic behandling och den andra är en fuktgivande och näringsgivande efterbehandling

SEK 2850

Hudklinik Meny

60 minuter behandling som ger en energikick till huden med synliga resultat på ålderstecken, solskador, pigmentering, stora porer och akne av minimum tid.

SEK 1650

Hudklinik Meny

75 minuters Green Peel med portömning. Behandlingen rekommenderas för oren, normal till kombinerad hud oavsett ålder och kön.

SEK 1750

Hudklinik Meny

30 minuter effektiv lunchbehandling. Lyster och gnistan kommer direkt och ger dig den där känslan som inget annat kan ersätta.

SEK 1050