Fördelar

Behandlingen inkluderar

Tid

60 minuter

Pris

SEK 1200

Spa Meny

Hydra Boost

60 minuter avkopplande klassisk ansiktsbehandling som bjuder på den bästa av fukt och lipider.

60 minuters fuktgivande och stärkande ansiktsbehandling på hyaluronsyntesen, hudens egna fuktproduserande arbetare. Tillräckligt med fukt ökar reparationsförmågan på strukturella skador i huden. 4 dimensioner av olika Hyaluronsyrer tar hand om olika nivåer i huden med syftet att återfukta och fylla upp huden med fuktproduserande arbetare.

60 minuters fuktgivande och stärkande ansiktsbehandling på hudens hyaluronsyntes. Vår kropp, hud och celler är beroende av tillräcklig mängd fukt för att metabolismen ska fungera optimalt. Hyaluronsyntesen är hudens egna fuktproducerande arbetare. Mer tillgång till fukt ger bättre reparationsförmåga på strukturella skador i hudens grundmur och är avgörande för att reducera inflammationer i huden. Ju mer fukt ju mindre sensitivitet i huden.

En skön behandling för en torr, kliande och törstig hud. Bristningar i hudbarriären repareras för att bygga en starkare barriär.

En fräsch upplevelse med sköna produkter från Dr. Schrammek.

Ja, vi älskar Hydra Boost!

Populära behandlingar

Friskvård med Taktil massage 60 minuter

60 lugnande och avslappande minuter där huden berörs med lätta strykningar. En underbar behandling om du av olika skäl inte önskar massage eller inte kan få det.

SEK 1000

Friskvård med Taktil massage 30 minuter

30 lugnande och avslappande minuter där huden berörs med lätta strykningar. En underbar behandling om du av olika skäl inte önskar massage eller inte kan få det.

SEK 850