Fördelar

Detta är ett två stegs behandlingsupplägg där du gör två behandlingar med 6 dagars intervaller. Hudkvalite och fantastisk hudförbättring på 5 dagar!

Behandlingen inkluderar

Tid

2 behandlingar á 60 minuter med 6 dagars intervall

Pris

SEK 2700

Ansikte 60-90 minuter

Green Peel Classic

60 minuter x 2 behandlingar. En klassisk GREEN PEEL® behandling och en underbar fuktboostande efterbehandling. Behandlingen är lika effektiv som Mesotheraphy, men nålfri och därför inte invasiv/påfrestande på barriären. No 1 på naturlig hudförbättring.

Behandlingsinformation

Classic är den klassiska behandlingen som var början till detta innovativa hudbehandlings koncept. Classic går ner på djupet, aktiverar keratiniseringsprocessen och följer hudcellernas vandring från dermis till epidermis. Classic innehåller 2 behandlingar á 60 minuter med 6 dagars intervall. Classic kan användas på ansikte, hals och kropp, men inte på samma gång i en behandling. Strax efter behandlingen blir du röd och varm. Efter 3-4 dager börjar många att flagna. Graden av flagning beror på hudtillstånd, ålder och kvalitet på huden. Efter 6 dagar kommer du tillbaks och njuter av en skön och fuktgivande behandling.

Många beställer tid torsdag, flagnar av det mesta på lördag/söndag och tar efterbehandling onsdag. Du följer upp Green Peel Classic behandlingen med hemmaprodukter i 5 dagar. Resultatet är ny hud med fyllighet, vitalitet, kvalitet, glöd och en energi som strålar av ung kraft. Ny hud på 5 dagar!

Efterbehandlingsråd

Det rekommenderas att du tar det lugnt resten av dagen. Det kan kännas ömt och gnista/svida lite i huden. Temperaturen ökar i det behandlade området med en behaglig värme, medan man kan känna sig lite frusen i kroppen första kvällen. Under återhämtningsperioden använder du hemmaprodukterna som stärker och ger näring åt huden så resultatet blir en stark, strålande hud som glöder. Undvik stark svettning så länge du har gnistrande känsla i huden. När du är ute använder du Optimum Protection Cream SPF 30 över Special Care Cream eller Special Regulating Cream. Undvik direkt sol/solarium. Promenad och lätt aktivitet rekommenderas självklart. Det pågår en detox process i huden så kom ihåg att dricka vatten!


  • Efter behandling använder du bara ett Green Peel Home Care Kit och Optimum Protection Spf 30 på soliga dagar. Samma rutiner morgon och kväll.
  • HERBAL CARE LOTION för att rengöra huden morgon och kväll.
    Minimum 4 gånger eller vid behov applicerar du SPECIAL CARE CREAM eller SPECIAL REGULERING CREAM och Blemish Balm. Repetera vid behov, så att det alltid känns som att du har kräm på huden.
    Blemish Balm kan också användas på natten då den är starkt lugnande och terapeutisk.

Undvik att pilla, klämma och dra i hudflagor, då det kan resultera i postinflammatorisk pigmentering.

På dag 6 är det dags att återkomma till mig och njuta av efterlängtad och närande behandling.

Populära behandlingar

Kombo Kropp & Ansiktet

75 min kombination med underbar massage og behandling. Vi utgår från Essential Treatment protokoll, men anpassar behandlingen så behandlingen ger din hud den vård och stimulans den behöver.

SEK 1750

DagSpa med Dr. Schrammek Ritualkit för ansikte

3 timmar DagSpa med Dr. Schrammek produkter som i 4 Ritual-steg gör det möjligt att ha en avkopplande stund med dig själv.

SEK 450