Fördelar

Detta är ett två stegs behandlingskoncept där du gör två behandlingar med 5-6 dagars intervaller. NY hudförbättring på 5 dagar!

Behandlingen inkluderar

I behandlingen ingår ljud- och doftterapi samt massage på armar och händer. Råd och vägledning av hudprogram.

Tid

2 behandlingar á 60 minuter med 5-6 dagars intervall

Pris

SEK 2900

Ansiktsbehandlingar Unisex

Green Peel Classic - NY hudstruktur på 5 dagar

60 minuter x 2 behandlingar. En klassisk GREEN PEEL® behandling och en underbar fuktboostande efterbehandling. Behandlingen är No 1 i världen på naturlig hudförbättring.

Behandlingsinformation

60 minuter x 2 behandlingar varav den första är en Green Peel Classic behandling, och den andra är en fuktgivande och näringsgivande efterbehandling. Den andra behandlingen görs dag 5 efter den första. Behandlingskonceptet är lika effektiv som Mesoterapi, men nålfri och därför inte påfrestande på barriären.
Behandlingen är No 1 i världen på naturlig hudförbättring som stärker huden på flera nivåer.

Vår holistiska Green Peel Classic går ner på djupet där keratiniseringsprocessen startar. Näring slussas ner och blir med hudcellerna på sin vandring genom alla lager upp till ytan. Strax efter behandlingen blir du röd och varm. Efter 3-4 dagar kan huden börja flagna vilket är helt naturligt, och graden av flagning beror på hudtillstånd, ålder och kvalitet på huden.

Efterbehandlingsråd

Det rekommenderas att du tar det lugnt resten av dagen och ingen träning. Temperaturen ökar i det behandlade området med en behaglig värme, medan man kan känna sig lite frusen i kroppen första kvällen. Under återhämtningsperioden använder du hemmaprodukterna som är starkt lugnande, terapeutiska och ger näring åt huden så resultatet får en mer långvarig effekt.

Promenad och lätt aktivitet rekommenderas, men inte hård träning så länge du känner av örterna i huden. När du är ute använder du SPF 50. Undvik direkt sol/solarium. Det pågår en detox process i huden så kom ihåg att dricka rikligt med vatten!

Råd om efterbehandlingsrutiner kommer du att få av din terapeut.

Undvik att pilla, klämma och dra i hudflagor, då det kan resultera i postinflammatorisk pigmentering.


Populära behandlingar

Reiki

60 minuter Reiki där hela du får återhämtning.

SEK 1100