Fördelar

En effektiv och härlig Green Peel behandling när du har brist på elasticitet och kollagen, har acnebesvär, orenheter och torr hud.

Behandlingen inkluderar

Tid

60 minuter

Pris

SEK 1300

Ansikte 60-90 minuter

Green Peel® Energy

60 minuter rensande, effektiv och underbar behandling för dig som har problem med acne, torr eller åldrande hud. Den här behandlingen ger mycket goda resultat och en ordentlig energi boost med den gröna unika signaturen. En vitaliserande och stimulerande behandling som fyller upp huden på insidan.

Behandlingsinformation

Detta är en behandling som påverkar djupet i dermis och ökar stimulering av kollagen och elastin. Rekommenderas när du har förlust av elasticitet, stora porer eller acne. Behandlingen ger många möjligheter och tilpassas efter personlig konsultation. Energy är medium stark behandling som kan göras var 3 månad. Mellan Energy intervallerna är det många som fyller på med en 30 min Express boost. Green Peel Energy ger en omedelbar effekt utan att begränsa vardagen. Det finns många möjligheter och genom en konsultation så hittar vi din väg.

Efterbehandlingsråd

Det är viktigt att du följer våra efterbehandlingsråd, då dessa produkter är framtagna i syftet att ge huden rätt och specifik näring efter Green Peel.

3 efterbehandlingsprodukter gäller i minimum i 5 dagar, eller tills du är klar med produkterna. (Dom räcker ca en vecka.) Special tillpassad näring för en Green Peel behandlad hud säkrar resultatet. Huden får inte utsättas för annan aktiv stimuli under restitutionsdagarna. Enkel men nödvändig efterbehandling som vårdar huden och säkrar optimal stimulering. Undgå kraftig svettning, sol eller varma bad så länge du känner av Green Peel gnistrande i huden. Promenader och annan lätt motion rekommenderas så klart.

Pris 585:-

Populära behandlingar

Företagsyoga för alla

Ta hand om hjärnhälsan och kroppen till dig själv dina anställda. Oavsett kön, ålder, kapasitet, stelhet, ingen ursäkt för att inte hänga med på ett yoga pass.

Det finns att välja på mellan det lilla "yogarummet" och det stora "yogarummet". Rekommenderar företagsavtal för bästa pris.

Love & Relax

60 minuters behandling med special massage. Påfyll och näring till hudens alla celler som stimulerar på djupet. Vitalitet och lyster från innerst till ytterst.

SEK 1100