Fördelar

En snabb och effektiv grön örtbaserad peel som ger en vitamin kick och en träningsboost till en trött hud. Stärker din hudbarriär och pH för att skapa bättre hudhälsa.

Behandlingen inkluderar

Tid

30 minuter

Pris

SEK 990

Ansikte 30-60 minuter

Green Peel® Express

30 minuter effektiv lunchbehandling. Många som har tagit en Green Peel kur, gör även en Express en gång var 3 månad för att hålla igång prosessen. Gnistan kommer direkt och ger dig den där känslan som inget annat kan ersätta.

Behandlingsinformation

30 minuter behandling som startar med djup rens av huden innan du får en 100% naturlig växtbaserad örtpeel som är medicinskt utvecklad. Därefter stimuleras huden med en energy ampull som ger lyster och liv till energifattig och trött hud. Behandlingen avslutas med återuppbyggande och näringsrika krämer.

Efterbehandlingsråd

Green Peel Home Care Kit består av 3 olika produkter som rekommenderas efter behandling i minimum 5 dagar eller tills det är slut på produkterna. Enkel men nödvändig efterbehandling som vårdar huden på rätt sätt och säkrar optimal stimulering.

Pris 585:-

.

Populära behandlingar

Företagsyoga för alla

Ta hand om hjärnhälsan och kroppen till dig själv dina anställda. Oavsett kön, ålder, kapasitet, stelhet, ingen ursäkt för att inte hänga med på ett yoga pass.

Det finns att välja på mellan det lilla "yogarummet" och det stora "yogarummet". Rekommenderar företagsavtal för bästa pris.

Love & Relax

60 minuters behandling med special massage. Påfyll och näring till hudens alla celler som stimulerar på djupet. Vitalitet och lyster från innerst till ytterst.

SEK 1100