Fördelar

När du känner dej uttorkad, torr, känslig och stram i huden, kan en Hydra Boost vara det du behöver. En express boost som ger resultat.

Behandlingen inkluderar

Tid

30 minuter

Pris

SEK 690

Ansikte 30-60 minuter

Hydra Boost

30 minuters fuktgivande och stärkande på Hyaluronsyntesen. Hudens egna fuktproduserande arbetare. Mer tillgång till fukt ger bättre reperationsförmåge på struktrella skador i dermis.

30 minuters påfyllning av fukt, för en torr och törstig hud. Ju mindre fukt ju mer sensitivitet kan uppstå. Vår kropp, hud och celler är beroende av tillräcklig mängd fukt för att metabolismen ska fungera optimalt. Här riktas fokuset också på hudbarriären för att minska fuktförlust genom bristningar.
En fräsch upplevelse med sköna produkter från Dr. Schrammek.
Några av Hydra Maximum produkterna från Dr. Schrammek som används i behandlingen går även att använda i sitt hemmaprogram.

Ja, vi älskar Hydra Boost!

Populära behandlingar

Kombo Kropp & Ansiktet

75 min kombination med underbar massage og behandling. Vi utgår från Essential Treatment protokoll, men anpassar behandlingen så behandlingen ger din hud den vård och stimulans den behöver.

SEK 1750

DagSpa med Dr. Schrammek Ritualkit för ansikte

3 timmar DagSpa med Dr. Schrammek produkter som i 4 Ritual-steg gör det möjligt att ha en avkopplande stund med dig själv.

SEK 450