Fördelar

När du känner dej uttorkad, torr, känslig och stram i huden, kan en Hydra Boost vara det du behöver. En express boost som ger resultat.

Behandlingen inkluderar

Tid

30 minuter

Pris

SEK 690

Ansikte 30-60 minuter

Hydra Boost

30 minuters fuktgivande och stärkande på Hyaluronsyntesen. Hudens egna fuktproduserande arbetare. Mer tillgång till fukt ger bättre reperationsförmåge på struktrella skador i dermis.

30 minuters påfyllning av fukt, för en torr och törstig hud. Ju mindre fukt ju mer sensitivitet kan uppstå. Vår kropp, hud och celler är beroende av tillräcklig mängd fukt för att metabolismen ska fungera optimalt. Här riktas fokuset också på hudbarriären för att minska fuktförlust genom bristningar.
En fräsch upplevelse med sköna produkter från Dr. Schrammek.
Några av Hydra Maximum produkterna från Dr. Schrammek som används i behandlingen går även att använda i sitt hemmaprogram.

Ja, vi älskar Hydra Boost!

Populära behandlingar

Företagsyoga för alla

Ta hand om hjärnhälsan och kroppen till dig själv dina anställda. Oavsett kön, ålder, kapasitet, stelhet, ingen ursäkt för att inte hänga med på ett yoga pass.

Det finns att välja på mellan det lilla "yogarummet" och det stora "yogarummet". Rekommenderar företagsavtal för bästa pris.

Love & Relax

60 minuters behandling med special massage. Påfyll och näring till hudens alla celler som stimulerar på djupet. Vitalitet och lyster från innerst till ytterst.

SEK 1100