Fördelar

En effektiv stimulans med högsta prestanda från Dr. Schrammek. Djup transport av lipider, aminosyror, vitaminer, mineraler, peptider och antioxidanter.

Behandlingen inkluderar

Tid

60 minuter

Pris

SEK 1450

Ansikte 60-90 minuter

Time Control Treatment

60 minuters uppstramande, reparerande, aktiverande behandling för vuxen hud med förlust av spänst, kollagen och cirkulation. Stärker hudens eget immunsystem.

60 minuters stimulerande Age Control behandling med högsta prestanda från Dr.Schrammek. En härlig behandling för dig med livserfarenhet. Passar vuxen, glåmig och solskadad hud. Jobbar direkt på linjer, spänst, struktur och rynkor. Time Control är populär för kunden som söker kvalitet, är i sin bästa ålder och tycker om att ta hand om sig själv!
Time Control är rekommenderat från Society of Dermopharmacy för sin kraftfulla synergieffekt. Time Control är fri från PEG derivater, mineral olja, parabener och färgämnen. En härlig behandling för hud och själ som kan vara precis vad du förtjänar.


Time Control från Dr.Schrammek kan man använda i sitt hemmaprogram.

Tips! Det vi gör varje dag för hudhälsan, ger mer hållbara resultat än det vi gör en gång ibland. Finns att köpa på Starby Spa.

Populära behandlingar

Företagsyoga för alla

Ta hand om hjärnhälsan och kroppen till dig själv dina anställda. Oavsett kön, ålder, kapasitet, stelhet, ingen ursäkt för att inte hänga med på ett yoga pass.

Det finns att välja på mellan det lilla "yogarummet" och det stora "yogarummet". Rekommenderar företagsavtal för bästa pris.

Love & Relax

60 minuters behandling med special massage. Påfyll och näring till hudens alla celler som stimulerar på djupet. Vitalitet och lyster från innerst till ytterst.

SEK 1100