Fördelar

En effektiv stimulans med högsta prestanda från Dr. Schrammek. Djup transport av lipider, aminosyror, vitaminer, mineraler, peptider och antioxidanter.

Behandlingen inkluderar

Tid

60 minuter

Pris

SEK 1450

Ansikte 60-90 minuter

Time Control Treatment

60 minuters uppstramande, reparerande, aktiverande behandling för vuxen hud med förlust av spänst, kollagen och cirkulation. Stärker hudens eget immunsystem.

60 minuters stimulerande Age Control behandling med högsta prestanda från Dr.Schrammek. En härlig behandling för dig med livserfarenhet. Passar vuxen, glåmig och solskadad hud. Jobbar direkt på linjer, spänst, struktur och rynkor. Time Control är populär för kunden som söker kvalitet, är i sin bästa ålder och tycker om att ta hand om sig själv!
Time Control är rekommenderat från Society of Dermopharmacy för sin kraftfulla synergieffekt. Time Control är fri från PEG derivater, mineral olja, parabener och färgämnen. En härlig behandling för hud och själ som kan vara precis vad du förtjänar.


Time Control från Dr.Schrammek kan man använda i sitt hemmaprogram.

Tips! Det vi gör varje dag för hudhälsan, ger mer hållbara resultat än det vi gör en gång ibland. Finns att köpa på Starby Spa.

Populära behandlingar

Kombo Kropp & Ansiktet

75 min kombination med underbar massage og behandling. Vi utgår från Essential Treatment protokoll, men anpassar behandlingen så behandlingen ger din hud den vård och stimulans den behöver.

SEK 1750

DagSpa med Dr. Schrammek Ritualkit för ansikte

3 timmar DagSpa med Dr. Schrammek produkter som i 4 Ritual-steg gör det möjligt att ha en avkopplande stund med dig själv.

SEK 450