Fördelar

Green Peel runt ögonen stärker hudens elasticitet, spenst och vitalitet. Näring, näring och massor med stimuli så huden stärks nerifrån.

Behandlingen inkluderar

Tid

60 minuter

Pris

SEK 1295

Ansikte 30-60 minuter

Green Peel Eye Love

60 minuters behandling med fokus på själens spegel. Green Peel läggs runt ögonen och stärker huden och är fördelaktig om du har besvär t.ex. eksem eller torrhet. Total Eye Love rekommenderas när du behöver alt och lite till.

60 minuters Green Peel runt ögonen stärker hudens elasticitet, spenst och vitalitet. En specialbehandling för trötta ögon, eksem, torrhet, förlust av elasticitet och dålig cirkulation. Detta är omsorg och kärlek, påfyll och förstärkning till själens speglande organ, som lugnar, mjukar upp och ger näring till hud, ögonfransar och ögonbryn. Behandlingen inleds med full ansiktsrengöring och därefter Green Peel stimuli runt ögonen. Du får sedan en ampullterapi och mask för området runt ögonen och en för resten av ansiktet.

När du önskar lyster, näring, energi och kärlek till dina ögon i en annorlunda och målriktad behandling. Green Peel är som en gedigen servering av hela spektrat med näringsämnen hudens immunsystem behöver.

Populära behandlingar

Företagsyoga för alla

Ta hand om hjärnhälsan och kroppen till dig själv dina anställda. Oavsett kön, ålder, kapasitet, stelhet, ingen ursäkt för att inte hänga med på ett yoga pass.

Det finns att välja på mellan det lilla "yogarummet" och det stora "yogarummet". Rekommenderar företagsavtal för bästa pris.

Love & Relax

60 minuters behandling med special massage. Påfyll och näring till hudens alla celler som stimulerar på djupet. Vitalitet och lyster från innerst till ytterst.

SEK 1100