Fördelar

Green Peel runt ögonen stärker hudens elasticitet, spenst och vitalitet. Näring, näring och massor med stimuli så huden stärks nerifrån.

Behandlingen inkluderar

Tid

60 minuter

Pris

SEK 1295

Ansikte 30-60 minuter

Green Peel Eye Love

60 minuters behandling med fokus på själens spegel. Green Peel läggs runt ögonen och stärker huden och är fördelaktig om du har besvär t.ex. eksem eller torrhet. Formdesign, plock, vaxning, färgning av fransar och eller bryn ingår. Total Eye Love rekommenderas när du behöver alt och lite till.

60 minuters Green Peel runt ögonen stärker hudens elasticitet, spenst och vitalitet. En specialbehandling för trötta ögon, eksem, torrhet, förlust av elasticitet och dålig cirkulation. Detta är omsorg och kärlek, påfyll och förstärkning till själens speglande organ, som lugnar, mjukar upp och ger näring till hud, ögonfransar och ögonbryn. Behandlingen inleds med full ansiktsrengöring och därefter Green Peel stimuli runt ögonen. Du får sedan en ampullterapi och mask för området runt ögonen och en för restan av ansiktet.

När du önskar lyster, näring, energi och kärlek till dina ögon i en annorlunda och målriktad behandling. Green Peel är som en gedigen servering av hela spektret med näringsämnen hudens immunsystem behöver.

Populära behandlingar

Kombo Kropp & Ansiktet

75 min kombination med underbar massage og behandling. Vi utgår från Essential Treatment protokoll, men anpassar behandlingen så behandlingen ger din hud den vård och stimulans den behöver.

SEK 1750

DagSpa med Dr. Schrammek Ritualkit för ansikte

3 timmar DagSpa med Dr. Schrammek produkter som i 4 Ritual-steg gör det möjligt att ha en avkopplande stund med dig själv.

SEK 450