Dr.med.Christine Schrammek-Drusio och hennes dotter Christina

En historia utom det vanliga

Ett familjeföretag med holistisk grundsyn

Hudvårdsserien Dr. Schrammek är mer populär idag än någonsin. Det är en prisbelönt serie. Med imponerande dokumentation visar det säkra och effektiva långsiktiga resultat. Hemmaprodukterna är alla problemlösare som uppdateras regelbundet baserat på nya medicinska resultat

Erfarenhet från 1956

Dr Christine Schrammek grundade företaget 1956, och med sin passion för yrket som hudläkare hade hon alltid en önskan att stå upp för människorna omkring sig. Med sin medicinska bakgrund och djupa kunskap om naturens helande kraft utvecklade hon en behandling som visade sig bli världsberömd. Under åren har innovation uppstått runt olika produkter. Till exempel var företaget först ute med global lansering av BB produkter. Blemish Balm är originalet och en stolthet inom företaget. Hon låter naturliga ingredienser och modern vetenskap gifta sig, och då uppstår en symbios av kraft, styrka och hållbarhet.

Green Peel® - 100% naturlig

Redan 1958 lanserade Dr. Christine Schrammek den ursprungliga Green Peel® Classic-behandlingen, en ört peel med 100% naturlig sammansättning, utan några kemiska tillsatser, som gav ny hud på bara 5 dagar. Förmågan att stimulera och stärka hudens funktioner utan att ändra pH-värdet i hudbarriären är unik och gör att huden förnyas snabbare. En behandling som kan appliceras på vilken del av kroppen som helst. Gnistan i huden vid beröring efter behandlingen är näringsrika örter som arbetar aktivt på insidan i flera dagar. Bakgrunden till framgången var önskan att hitta en behandling för att lindra oönskade hudförhållanden och behandla hudproblem, så som svår acne. Classic visade sig vara starkt vävnads stramande och ge häpnadsväckande rynk reducerande resultat. Dr Christine Schrammek har uppnått ikonisk status för sin kunskap och sina resultat.

Blemish Balm-mirakel kräm

Detta är en stolthet i sortimentet och är ett "MÅSTE" i alla GREEN PEEL®-behandlingar. En av hemmaprodukterna som rekommenderas efter alla Green Peel behandlingarna. Krämen ger ett underbart utseende. Den lugnande / behandlande effekten innebär att den också används på natten vid behov. Kan användas av alla som en foundation / behandlingskräm ovanpå dagkräm. För hud som behöver den terapeutiska effekten används den också på natten. Mycket fördelaktigt att använda efter laserbehandling.

Finns i fyra färger: Honey, Light, Classic och Dark Brown.

Green Peel® - i 3 styrkor
Fresh Up - Energy - Classic

Den djupaste Green Peel®Classic, var från början designad för kunder med specifika hudproblem; såsom acne, atrofi, solskadad hud, ojämn hudton, ärr, djupa rynkor, oelastisk och grov hud. 2010 kom Green Peel® i tre styrkor. En mild Fresh Up att användas på sensitiv hud med eksem, perioral dermatitt, psoriasis, acne Rosacea, reaktiv, överkänslig, överbehandlad hud där hudbarriären är skadad eller i obalans. Med Energy peel kan vi komma långt på väg med acne och vi kan glädjas över goda resultat ofta utan bruk av antibiotika och annan medicinsk behandling.

Dr. Schrammeks hudprogram

Olika produktlinjer är utvecklade för att kunna ge din hud precis vad den behöver när den behöver det som mest. Linjerna är utvecklade med olika egenskaper och de kan kombineras. Målet är att ge vård och omsorg optimerad för hudtyp och tillstånd. Till exempel kan en acne hud vara väldigt sensitiv och törstig och då kombinerar vi Regulating linjen med Sensitiv och Hydrating linjen.
ESSENTIAL - SENSITIVE - HYDRATING - TIME CONTROLL - VITALITY- REGULATING - MELA WHITE - BEAUTY ELEMENTS - BODY SCIENCE.

Må bra med bättre hudhälsa

Sänk stressnivån och ök fokuset med konferensyoga

Vi erbjuder konferens yoga. Ni bestämmer hur ni vill ha det. Morgonpass eller lunch pass. Yoga skärper fokuset, stärker hjärnhälsan och mjukar upp en stel konferens kropp. Oavsett kön, ålder, kapasitet och erfarenhet med yoga vill konferensyoga passa för alla.

150:- pr deltagare.

Kombo Kropp & Ansiktet

75 min kombination med underbar massage og behandling. Vi utgår från Essential Treatment protokoll, men anpassar behandlingen så behandlingen ger din hud den vård och stimulans den behöver.

SEK 1750