Åldrande hud

Skriv et kort sammendrag om dette emne

Nyheter

Vårens NYHET. Ageless Future produkterna lägger stor vikt vid innovativa, mycket effektiva aktiva ingredienser som lipidsignalering från stamceller, fytoöstrogen, peptider, isoflavoner och antioxidanter. Huden får ökad glöd och vitalitet.

Dermacosmetics - hemmaprodukter

Sensitive produkter skyddar och stärker det svagaste först. Passar utmärkt för din delikata hudbarriär oavsett hudtyp och tillstånd. Lindrar symtom på minimal tid och samtidigt stärks barriären. Du får en mer tålig och mindre utsatt hud. Torr/kliande hud och acne hud kan njuta godt av produkter härifrån.

3 min
Dermacosmetics - hemmaprodukter

Torr hy har oftast en försvagat hudbarriär och åldringskatalysatorerna blommar. Inflammationer ökar och en ond spiral av olika oönskade händelser uppstår. En torr hud saknar oftast både fett och fukt. Om huden känns som ett nummer för lite, stram och lite flagande är den fuktfattig. Kliar, spricker och flagar den och har inga glänsande partier är den torr och saknar lipider.

3 min
Hudhälsa

Forskning pågår för att hitta svar på orsaken. Jag delar min Rosacea historia för att belysa något som blir alt mer normalt å se i dag på kvinnor och män.

5 min
Hud och årstider

Solskydd med rätt faktor i rätt mängd är den bästa anti age krämen du kan tänka dig. Hela året bör solkräm användas. Hög faktor är inte nödvändigt hela tiden, men som ett ON TOP produkt vid behov. Solar+ Protect Fluid är ett ON TOP produkt, som är min trogen vän i väskan om sommaren.

3 min