Hurra för Alla Hjärtans Dag!! Mer än någon gång behöver vi fokusera på kärlek o värme. Hos oss är det 100% kärlek i våra behandlingar, men just denna dag kommer vi även ge en liten kärleksgåva till ett värde av 349:- till alla som bokar behandling på minimum 60 minuter. Du kan välja fritt bland ansiktsbehandlingar eller kombo behandlingar som inkluderar ansikte o kropp.

Nyeste innlegg

Månadens produkt

BABOR är ett synonym till ampuller, det är hjärtat i våra hudvårdsritualer hemma och i behandling. Små mästerverk av aktiv hudvård som når djupare än ett serum. Ampullerna är MER koncentrerade. MER effektiva. MER resultatinriktade. MER hållbara. De är VEGANSKA med RENA formuleringar. 90% av ingredienserna är av naturligt ursprung. FRI FRÅN silikoner, parabener, mikroplast, PEG, mineralolja, laktos, gluten. 

Nyheter

Sparkling Glow hela december och in i det nya året 2022!

Om mig og min klinik

Vem vi samarbetar med är viktigt för oss. Vi har valt Dr. Schrammek utifrån deras holistiska och hållbara arbete som är till det bästa för människor, djur, miljön och våran planet. Dr.Schrammek gör hållbarhets åtgärder hela vägen från produktion till leverans.

Nyheter

Nu kommer hösten och många nya möjligheter för dig som kund av RO By Rita Omvik. Vi sparkar i gång från 25 augusti på Starby Spa. Under sommaren har jag fått en ny kollega Clara Olsson som är hud och kroppsterapeut. Önskar henne varmt välkommen.