Fördelar

Klar, ren, fräsch hud med lyster och glow. Effektiv mot skjäggrotinflammation och andra hudbesvär.

Behandlingen inkluderar

Tid

30 minuter

Pris

SEK 700

Ansikte 30-60 minuter

A glowing Man

30 minuter effektiv och stimulerande kick till mannens hud. Din hudtyp och tillstånd bestämmer intensiteten i behandlingen, så att behandlingen blir skräddarsydd efter ditt behov.

Behandlingsinformation

30 minuters energigivande fuktboost som inkluderar 8 behandlings steg med var sin uppgift. Lätt peeling med biotillgängliga och absorberande aktiva ämnen som ger god näring till hudcellerna. Detta är en mycket effektiv växtbaserad behandling som ger naturlig lyster, ungdomlighet som är speciellt anpassad mäns hud. Behandlingen är aktiv, avstressande och behaglig. Huden får det den behöver och mättas på mineraler, vitaminer, aminosyror, fukt och näring i en härlig cocktail. Män har öppnat ögonen för att ta hand om sin hud och behandlingen är super populär i flera länder. Goda resultat mot skjäggrot inflammationer, oelastisk och grå hudton. Passar alla hudtyper, åldrar och om du har ansiktshår.

Efterbehandlingsråd

Efter en behandling måste huden restitueras och hård svettning bör undvikas de två första dagarna efter behandling. Du köper till 2 Home Care produkter som tar hand om din hud veckan efter behandling och ger huden rätt och specifik näring efter Green Peel.

Pris 339:-

Populära behandlingar

Företagsyoga för alla

Ta hand om hjärnhälsan och kroppen till dig själv dina anställda. Oavsett kön, ålder, kapasitet, stelhet, ingen ursäkt för att inte hänga med på ett yoga pass.

Det finns att välja på mellan det lilla "yogarummet" och det stora "yogarummet". Rekommenderar företagsavtal för bästa pris.

Love & Relax

60 minuters behandling med special massage. Påfyll och näring till hudens alla celler som stimulerar på djupet. Vitalitet och lyster från innerst till ytterst.

SEK 1100