Fördelar

Klar, ren, fräsch hud med lyster och glow. Effektiv mot skjäggrotinflammation och andra hudbesvär.

Behandlingen inkluderar

Tid

30 minuter

Pris

SEK 700

Ansikte 30-60 minuter

A glowing Man

30 minuter effektiv och stimulerande kick till mannens hud. Din hudtyp och tillstånd bestämmer intensiteten i behandlingen, så att behandlingen blir skräddarsydd efter ditt behov.

Behandlingsinformation

30 minuters energigivande fuktboost som inkluderar 8 behandlings steg med var sin uppgift. Lätt peeling med biotillgängliga och absorberande aktiva ämnen som ger god näring till hudcellerna. Detta är en mycket effektiv växtbaserad behandling som ger naturlig lyster, ungdomlighet som är speciellt anpassad mäns hud. Behandlingen är aktiv, avstressande och behaglig. Huden får det den behöver och mättas på mineraler, vitaminer, aminosyror, fukt och näring i en härlig cocktail. Män har öppnat ögonen för att ta hand om sin hud och behandlingen är super populär i flera länder. Goda resultat mot skjäggrot inflammationer, oelastisk och grå hudton. Passar alla hudtyper, åldrar och om du har ansiktshår.

Efterbehandlingsråd

Efter en behandling måste huden restitueras och hård svettning bör undvikas de två första dagarna efter behandling. Du köper till 2 Home Care produkter som tar hand om din hud veckan efter behandling och ger huden rätt och specifik näring efter Green Peel.

Pris 339:-

Populära behandlingar

Kombo Kropp & Ansiktet

75 min kombination med underbar massage og behandling. Vi utgår från Essential Treatment protokoll, men anpassar behandlingen så behandlingen ger din hud den vård och stimulans den behöver.

SEK 1750

DagSpa med Dr. Schrammek Ritualkit för ansikte

3 timmar DagSpa med Dr. Schrammek produkter som i 4 Ritual-steg gör det möjligt att ha en avkopplande stund med dig själv.

SEK 450