Fördelar

En härlig kombo med Green Peel och Dr. Schrammek. En personlig favorit. Det bästa från Dr.Schrammek världen till alla olika typer av pigmentstörningar och melasma.

Behandlingen inkluderar

Green Peel Home Care Kit

Tid

70 minutter

Pris

SEK 1550 

Ansikte 60-90 minuter

Green Peel Mela White

70 minuter underbar och säker behandling för missfärgad, ojämn, pigmenterad och grå hudton. Helt utan ofördelaktiga blekningsämnen som till exempel Hydroquinon.

Behandlingsinformation

Pigmenteringar, melasma, solfläckar och missfärgning på huden är väldigt ofta till mer bekymmer än rynkor hos många kvinnor. Det finns oerhört många orsaker till att pigmenteringar uppstår. Hur djupt dom sitter och hur länge dom har existerat är avgörande för vilken Green Peel behandling och behandlingsförlopp vi rekommenderar.

Oavsett börjar du på Mela White behandlingsprogram hemma i 4 veckor innan 1. klinikbehandling. Mela White behandlingsprogram använder du också mellan behandlingarna och efter behandlingsslut.

Mela White programmet kostar 3595:- och inkluderar Mela White Active C serum, Mela White Day Cream, Mela White Night Cream och Mela White Gel Mask. Själva klinikbehandlingen är en kombination av Green Peel och Dr.Schrammek Dermacosmetics Mela White produkter. Behandlingen ger fantastisk lyster, jämnar ut, korrigerar och riktar fokuset på dina pigmenteringar. Det är en underbar behandling som attackerar ytelig pigmentering från olika infallsvinklar. En säker och underbar behandling som jobbar mycket effektivt från djupet och påverkar cellerna på sin vandring upp till ytan.

Efterbehandlingsråd

Det är viktigt att du följer våra efterbehandlingsråd, då dessa produkter är framtagna i syftet att ge huden rätt och specifik näring efter Green Peel.

Green Peel Home Care Kit består av 3 olika produkter som används efter behandling i minimum 5 dagar eller tills det är slut på produkterna. Enkel men nödvändig efterbehandling som vårdar huden och säkrar optimal stimulering. Därefter börjar du återuppta Mela White protokollen som du använde i 4 veckor innan din första behandling. Green Peel Home Care Kit ingår till din första behandling.

Populära behandlingar

Företagsyoga för alla

Ta hand om hjärnhälsan och kroppen till dig själv dina anställda. Oavsett kön, ålder, kapasitet, stelhet, ingen ursäkt för att inte hänga med på ett yoga pass.

Det finns att välja på mellan det lilla "yogarummet" och det stora "yogarummet". Rekommenderar företagsavtal för bästa pris.

Love & Relax

60 minuters behandling med special massage. Påfyll och näring till hudens alla celler som stimulerar på djupet. Vitalitet och lyster från innerst till ytterst.

SEK 1100