Generelt om hudhälsa

Hudhälsa främjas att skapa goda och enkla rutiner i vardagen med bevissthet hur du gör, när du gör och vad du gör. Vardags glädje skapas i nuet. Jag hjälper dig gärna med råd och tips.

Dermacosmetics - hemmaprodukter

Linjen är antibakteriell och förhindrar inflammation utan att torka ut huden. Många olika ämnen skapar en perfekt symbios för att lugna ner inflammationer, reglera obalans i talgkanalen, öppna upp tillstoppningar, normalisera, och återskapa rätt pH som är oerhört viktigt för hud och talgkanal.

3 min
Dermacosmetics - hemmaprodukter

En otrolig härlig familj av produkter som ger massor med påfyll av fukt, näring och lipider med många spännande ingredienser som älskar varandra.

3 min
Dermacosmetics - hemmaprodukter

Sensitive produkter skyddar och stärker det svagaste först. Passar utmärkt för din delikata hudbarriär oavsett hudtyp och tillstånd. Lindrar symtom på minimal tid och samtidigt stärks barriären. Du får en mer tålig och mindre utsatt hud. Torr/kliande hud och acne hud kan njuta godt av produkter härifrån.

3 min
Dermacosmetics - hemmaprodukter

Essential bjudar på en härlig mix av produkter som väcker cellerna till liv på et skånsamt sätt. 2 Essential produkter inngår i Green Peel Home Care Kit av 3 totalt. Eter ALLA Green Peel behandlingar används särskild utvalda produkter just för att dom är grundläggande i behandlingsprotokollen och helt unika i sitt slag.

4 min
Dermacosmetics - hemmaprodukter

Torr hy har oftast en försvagat hudbarriär och åldringskatalysatorerna blommar. Inflammationer ökar och en ond spiral av olika oönskade händelser uppstår. En torr hud saknar oftast både fett och fukt. Om huden känns som ett nummer för lite, stram och lite flagande är den fuktfattig. Kliar, spricker och flagar den och har inga glänsande partier är den torr och saknar lipider.

3 min
Hudhälsa

Huden har ett större mikrobiellt samhälle än tarmen och vi behöver dom för vår hudhälsa. Dr.Schrammek Probiosense dag/nattkräm stärker den fysiska och kemiska barriären med pro-och prebiotika.

5 min
Hudhälsa

Forskning pågår för att hitta svar på orsaken. Jag delar min Rosacea historia för att belysa något som blir alt mer normalt å se i dag på kvinnor och män.

5 min
Hudhälsa

Ständigt pågår inflammationer i kroppen, det går att påverka och ändra. I bland räcker det att tillföra och inte ta bort. Rätt näring inside out- outside in betyder mycket för att stärka huden och kroppens egna immunsystem.

3 min
Hud och årstider

Solskydd med rätt faktor i rätt mängd är den bästa anti age krämen du kan tänka dig. Hela året bör solkräm användas. Hög faktor är inte nödvändigt hela tiden, men som ett ON TOP produkt vid behov. Solar+ Protect Fluid är ett ON TOP produkt, som är min trogen vän i väskan om sommaren.

3 min