BABOR är ett synonym till ampuller, det är hjärtat i våra hudvårdsritualer hemma och i behandling. Små mästerverk av aktiv hudvård som når djupare än ett serum.

BABOR är ett synonym till ampuller, det är hjärtat i våra hudvårdsritualer hemma och i behandling. Små mästerverk av aktiv hudvård som når djupare än ett serum. Ampullerna är MER koncentrerade. MER effektiva. MER resultatinriktade. MER hållbara. De är VEGANSKA med RENA formuleringar. 90% av ingredienserna är av naturligt ursprung. FRI FRÅN silikoner, parabener, mikroplast, PEG, mineralolja, laktos, gluten. 

RO By Rita Omvik
Rita Omvik

BABOR ampuller- Vad är det som gör de så speciella undrar du kanske?

Här är svaret...och absolut värd en upplevelse!

MER koncentrerade. MER effektiva. MER resultatinriktade. MER hållbara. VEGANSKA. RENA formuleringar + 90% ingredienser av naturligt ursprung.
FRI FRÅN: silikoner, parabener, mikroplast, PEG, mineralolja, laktos, gluten. 

Lite smått o gott om de olika ampullerna från Dr. Babors värld. Du kan välja precis de du önskar och göra din egen kur eller köpa en ask med 7 av dina favoriter.

HYDRA PLUS – ÅTERFUKTANDE & FUKTBINDANDE.

FUKT är essenen i hudens välmående och för fungerande processer. Torrhetslinjer suddas ut och som ett skyddande täcke omsluts huden från att förlora fukt.

HUDTYP: alla

7x2 ml - 329 kr

ALGAE VITALIZER – VITALISERANDE & AKTIVERANDE

ÖKAD AKTIVITET är första steg för att ta hand om slaggprodukter och ge näring till hudens celler. Med extrakt av grönalger, plankton och probiotika stärks hudhälsan.

HUDTYP: trött, gråglåmig hud.

7x2 ml - 479 kr

ACTIVE PURIFIER – ANTIBAKTERIELL & MATTERANDE

CONTROLL PÅ BAKTERIER är AO för fet och acnebenägen hud. Bl.a Skifferolja och Tee tree-olja hämmar bakterietillväxt, inflammationer och stöder hudens egna läkande processer. Förebygger uppkomst av nya blemmor och tilltäpptheter.

HUDTYP: Acnebenägen, fet hud

7x2 ml - 349 kr

PERFECT GLOW – LYSTERGIVANDE & UTJÄMNANDE

RÄTT STIMULANS är ett must för mer lyster i huden. Bl.a peptider stimulerar hudens egen peeling process och ger en jämnare hudton. Cirkulationsökande med naturliga stimulerande nyckelingredienser.

HUDTYP : trött, gråglåmig och ojämn hudton

7x2 ml - 479 kr

MULTI VITAMIN – ENERGI & STYRKA

VITAMINER är färskvara och behovet tar aldrig slut för ett starkare immunförsvar. En vitamincocktail med vitaminer som A, B3, B5, C och E stärker och skyddar huden och gör den motståndskraftig att stå emot dagliga stressfaktorer. Basen av havtornsolja tillför näring och gör torr hud mjuk och elastisk igen.

HUDTYP: energifattig hud, hud i obalans och påvärkan av livsstil.

7x2 ml - 349 kr

SOS CALMING – LUGNANDE & PERFECT AFTER SUN

SYMPTOMLINDRING med Aloe Vera gör denna till en SOS-ampull som ger lugn och återhämtning till en känslig, irriterad och stressad hud. Extrakt av cherimoya och fårticka minskar hudens känslighet,reaktivitet och klåda. Lugnar omedelbart huden efter vistelse i solen, lindrar rodnad och hetta.

HUDTYP: känslig, irriterad, stressad eller solbränd hud

7x2 ml - 439 kr

ACTIVE NIGHT – UPPBYGGANDE & AKTIVERANDE

REGENERATION på djupet medan du får din skönhetssömn. Rätt nattlig stimulans bekämpar aktivt vardagens slitage på huden och bromsar upp kortisol halter som skjuter fart på hudåldrande. Vakna upp med vital och utvilad hud och känn dig pigg innerst till ytterst.

HUDTYP: Åldrande hud i behov av regeneration.

7x2 ml - 579 kr

COLLAGEN BOOSTER – VOLYMGIVANDE & UTFYLLANDE

KOLLAGEN är hudens protein för fasthet och fyllighet. Baserad på en tripeptid som stimulerar kollagensyntesen och stärker kollagenfibrernas struktur, förbättras hudens spänst, elasticitet och fasthet samtidigt som fina linjer suddas ut.

HUDTYP: Nedsatt elasticitet, tunn hud, fina linjer och rynkor

7x2 ml - 579 kr

3D FIRMING – FASTHET & KONTUR

ELASTICITET är nyckelen till spänstigare hud. 3D firming arbetar utslätande, förbättrar elasticiteten och stärker ansiktets konturer, käklinjen och ger en spänstigare hud. Innehåller extrakt från gul vallmo som stärker och formar ansiktets konturer och hyaluronsyra som stöder de elastiska fibertråderna.

HUDTYP: Nedsatt elasticitet/fasthet och mogen hud

7x2 ml - 579 kr

LIFT EXPRESS – UPPSTRAMANDE & UTSLÄTANDE

POLYSACKARIDER ger omedelbar askungen effekt. Omsluter och fyller ut huden med sin omedelbara uppstramande och utjämnande effekt. Skapar ett mini-lyft och trollar bort linjer med direkt effekt som varar upp till 6 timmar.
HUDTYP: alla som vill ha et lite mini lyft. Perfekt för dig som känner att kniven inte är aktuell.

7x2 ml - 579 kr

Användning av ampullerna: Appliceras efter rengöring. Använd bipackad plasthätta för att bryta flaskhalsen. Häll koncentratet i handflatan och applicera på ansikte, hals och dekolletage.